0
Evropske lige

SPEKTAKL: Sjajan potez Azara, majstorija Suareza, greška golmana Barse i pobeda Čelsija na penale (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.15 u 11:15

U SAD odigran je prijateljski meč između Čelsija i Barselone, a posle nerešenog rezultata 2:2 u rgularnom toku meča „plavci“ su slavili na penale 4:2. Kapiten tima iz Londona bio je Branislav Ivanović.

Spektakl! Jedna reč kojom se može opisati duel Čelsija i Barselone na turneji u SAD. „Plavci“ su meč sa šampionom Evrope dočekali možda i u najjačem sastavu, dok su sa druge strane Katalonci bili lišeni usluga Lionela Mesija i Nejmara koji su još uvek na odmoru.

Meč je obeležio veliki broj lepih poteza i golova, kao i velika greška trećeg golmana Barselone, Masipa. Ali idemo redom… Čelsi je poveo u 10. minutu. Azar je sa skoro 40 metara krenuo sam ka golu protivnika, zaobišao nekoliko fudbalera Barse i zatresao mrežu Ter Štegena. Razultatom 1:0 otišlo se na odmor.

Drugo poluvrme nam je donelo preokret. U 52. minutu Suarez je majstorski lobovao Kurtou i izjednačio na 1:1. U 66. minutu Barselona je stigla do vođstva. Rafinja je uposlio Sandra, a ovaj je milimetarski preciznim šutem savladao Kurtou za 2:1. Taman kada su svi pomislili da će Katalonci izboriti trijumf, njihov čuvar mreže Masip je očajno procenio let lopte, izleteo u prazno, što je iskoristio Kejhil i pogodio praznu mrežu. Pobednika su odlučivali penali…

Precizni za Čelsi bili su Falkao, Mozes, Ramireš i Remi, dok su sa druge strane promašili mladi Halilović i Pike, te su „plavci“ slavili sa 4:2.

(Izvor: RuTube)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter