3
Domaći fudbal

NA METI POJAČANJE IZ BUNDESLIGE: Crvena zvezda želi bivšeg reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 27.07.15 u 21:31

Kako je nova sezona počela veoma loše po Crvenu zvezdu, sasvim sigurno će još nekoliko igrača morati da stigne na stadion ‘ Rajko Mitić’.

Tokom dana se pojavila informacija da je Pele novo pojačanje Crvene zvezde, a onda je ‘Blic’ tokom večeri objavio da bi rešenje crveno-beli novu snagu mogli da potraže među srpskim igračima. Kako prenosi ovaj portal u pitanju je Aleksandar Ignjovski, fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta koji već godinama nastupa u nemačkoj Bundesligi.

Upravo zbog dobrih partija, pre svega u dresu Verdera, Ignjovski je u par ciklusa igrao za nacionalni tim za koji je upisao 11 nastupa. Na ‘Marakani’ su itekako zainteresovani za dovođenje zadnjeg veznog, želja postoji i kod Ignjovskog, ali je pitanje kakav je stav njegovog trenutnog kluba Ajntrahta.

Aleksandar se nije naigrao prethodne sezone, uglavnom je ulazio sa klupe i zbog toga postoji mogućnost da dođe do razlaza, te da Ignjovski napusti Frankfurt.

Da li će sledeća destinacija biti Crvena zvezda, ostaje da se vidi.

0
0

3 Komentara

  1. e pa moj mili srbine ovako : pod 1. ta nasa rupa kao sto ti kazes zna se cija je,za vas lavor se ne zna niti ce se znati NIKADA! a pod 2 interesuje me ko ti drma kavez tj. lavor…

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako Tanjug saznaje sutra u rupu stiže Ronaldo a u sredu Mesi, Tanjug takođe javlja da nisu tražili ni platu samo da zaigraju u velikanu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter