2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZORAN MILINKOVIĆ: Ne dotiču me priče o nameštanju utakmica!

Objavljeno: 26.07.15 u 08:50

Trener Partizana Zoran Milinković istakao je posle ubedljive pobede svog tima nad Jagodinom 6:0 u drugom kolu Superlige da ga ne zanimaju priče o nameštenim utakmicama.

– Neću dalje na to polje, ne dotiče me. Partizan mora naporno da radi, naši igrači da, ako je to moguće, nastave ovako da igraju, to je najvažnije za klub i navijače – rekao je Milinković.

Strateg crno-belih je čestitao igračima na fantastičnoj partiji protiv „ćurana“.

– Čestitam igračima na večerašnjoj pobedi i po svemu što smo videli, zaslužili smo je. Od prvog momenta uspeli smo da nametnemo svoj ritam igre i ne samo što smo bili efikasni i, po meni, odigrali dobro, već smo uspeli da razigramo neke druge igrače, a neke da odmorimo. Što se nas tiče, zadovoljni smo, praktično smo ostvarili sve što smo planirali.

Zoran Milinković se na kraju osvrnuo i na dolazeći duel sa Steauom u kvalfikacijama za Ligu šampiona.

– Veoma poštujemo ekipu Steaue. Biće to dve veoma teške utakmice i pobednik će verovatno biti poznat tek posle 180 minuta. Ne razmišljamo da li je prednost što će se meč u Bukureštu igrati bez prisustva publike, iskreno žalimo zbog toga, jer se fudbal i igra zbog publike, ali Partizan je veliki klub, adaptiraćemo se. Razmišljamo samo o kvalitetu naše igre i kvalitetu Steaue – zaključio je Milinković.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter