0
Evrokupovi

ZAGORČIĆ: Mislim da možemo mnogo i protiv Sampdorije

Objavljeno: 23.07.15 u 22:20

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da je ostao gorak ukus zbog primljenog gola u revanš meču sa Spartaksom, kao i to da se njegova ekipa neće predati u narednom kolu protiv Sampdorije.

– Daćemo sve od sebe. Sampdorija je ekipa koja je zaista za poštovanje i izraziti favorit. Nećemo se predati, uradićemo sve što je u našoj moći da je eliminišemo, a mislim da možemo mnogo, rekao je Zagorčić novinarima posle utakmice u Jelgavi, a prenosi Radio-televizija Vojvodine.

On je kazao da pobeda u revanšu nije proslavljena, jer je njegova ekipa bila pognute glave zbog olako primljenog pogotka.

– To nam nije trebalo, ali dešava se… Generalno smo zadovoljni prolaskom, što nam je i bio glavni cilj. Takođe, kontrolisali smo utakmicu, bili mnogo moćniji tim, ali smo i promašili mnogo prilika. Primili smo gol iz te jedne greške koju smo napravili tokom utakmice, što nas je malo uzdrmalo, kazao je Zagorčić.

Prema njegovim rečima, svi koji su nastupili protiv letonskog tima iskoristili su pruženu šansu.

– Mi smo kolektiv od 25 igrača i svi će dobiti šansu. Nastupaćemo u zavisnosti od taktike, u zavisnosti od onoga što želimo da igramo. Imamo izbor igrača i u ovom ritmu moramo da pravimo neke rotacije, kazao je trener novosadske ekipe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter