0
Evropske lige

EŠLI JANG: Nadam se da ću biti starter i sanjam obnovu ugovora

Objavljeno: 23.07.15 u 09:09

Iskusni 30-godišnji krilni napadač Mančester junajteda, Ešli Jang, ima još samo 12 meseci aktuelnog ugovora sa ovim klubom i nestrpljivo čeka dogovor s upravom oko produžetka saradnje.

Reprezentativac Engleske bio je jedan od najznačajnijih igrača od dolaska Van Gala na čelo kluba prošle sezone apsolutno u drugi plan potisnuvši skupo plaćeno pojačanje iz Real MadridaAnhela Di Mariju.

Međutim, tokom leta su se na „Old Trafordu“ dogodile nove promene, pa je Ešli Jang dobio novu konkurenciju u vidu Memfisa Depaja koji je stigao iz PSV-a.

– Šta se dešava sa novim ugovorom? Pa ja nisam pravi čovek za to pitanje, morate da pitate čelnike kluba – rekao je Ešli Jang engleskim novinarima.

– Trenutno sam u jednom od najvećih klubova na svetu, tako da želim da ostanem ovde što je duže moguće. To je upravo ono što želim. Mislim da je mnogo ljudi smatralo da sam završio svoje i da sam istrošena muštikla, ali ja nisam rekao svoju poslednju reč – kazao je ambiciozni Jang.

– Sve je sada u rukama kluba tako da ćemo videti kako se stvari razvijaju. Želim da igram što više i pokušavam da uživam u ovom trenutku. Nadam se da će se ta priča oko ugovora rešiti – iskren je Jang.

– Za sada je bilo nekih preliminarnih priča oko ugovora, tako da se radujem svemu i jedva čekam da istrčim na teren, a o ostalom neka se dogovaraju moj menadžer i čelnici Mančestera – istakao je bivši igrač Aston Vile.

Tokom prošle sezone Ešli Jang je upisao 26 nastupa u Premijer ligi, najviše otkako je za 20 miliona funti stigao u Junajted iz Vile 2011. godine.

– Oduševljen sam kako se cela priča odvijala prošle sezone. Ovo je nova sezona, i moram da nastavim u istom ritmu kako mi samopouzdanje ne bi palo.Nadam se da će sve biti kao i prošle sezone. Menadžer bira 11 staretara a ja se svakako nadam da ću biti među njima. Sada sam stariji, malo osećam godine, ali i dalje želim da budem starter i igram svake nedelje – podvukao je Ešli Jang.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter