Zlatni selektor U20 reprezentacije Srbije, Veljko Paunović, neće više raditi na ovoj funkciji pošto je odlučio da se posveti klupskom fudbalu.

Popularni “Paun” odlučio je da razočara javnost u Srbiji pošto je odbio ponudu za produžetkom saradnje Fudbalskog saveza Srbije.


– Imali smo veliku želju da Veljko nastavi rad u Fudbalskom savezu Srbije, ali posle svega ostvarenog u potpunosti ga razumemo. Mislim da je njegova odluka potpuno prirodna, jer želi svakodnevan rad u klupskom fudbalu – rekao je Savo Milošević za “Novosti”.

On je dodao da je primarni cilj Saveza da pronađe zamenu za Paunovića.

– Do kraja meseca biće poznato ime selektora koji će da predvodi selekciju do 21 godine. Sada samo želim još jednom, ispred Saveza, da se zahvalim Veljku na, verujem, obostrano dobroj saradnji i naravno, svemu što je učinio za naš reprezentativni fudbal – zaključio je Savo Milošević.

Paunović je nedavno eskliuzivno razgovarao za HotSport u krajnje atipičnom intervjuu urednika portala Milovana Longinova kojeg je jedino podelio na svojim privatnim društvenim mrežama. Više o tome pročitajte ovde.