3
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

VELIKA ŠTETA: Paunović više neće voditi Srbiju, odlazi u klupski fudbal

Objavljeno: 22.07.15 u 17:31

Zlatni selektor U20 reprezentacije Srbije, Veljko Paunović, neće više raditi na ovoj funkciji pošto je odlučio da se posveti klupskom fudbalu.

Popularni „Paun“ odlučio je da razočara javnost u Srbiji pošto je odbio ponudu za produžetkom saradnje Fudbalskog saveza Srbije.

– Imali smo veliku želju da Veljko nastavi rad u Fudbalskom savezu Srbije, ali posle svega ostvarenog u potpunosti ga razumemo. Mislim da je njegova odluka potpuno prirodna, jer želi svakodnevan rad u klupskom fudbalu – rekao je Savo Milošević za „Novosti“.

On je dodao da je primarni cilj Saveza da pronađe zamenu za Paunovića.

– Do kraja meseca biće poznato ime selektora koji će da predvodi selekciju do 21 godine. Sada samo želim još jednom, ispred Saveza, da se zahvalim Veljku na, verujem, obostrano dobroj saradnji i naravno, svemu što je učinio za naš reprezentativni fudbal – zaključio je Savo Milošević.

Paunović je nedavno eskliuzivno razgovarao za HotSport u krajnje atipičnom intervjuu urednika portala Milovana Longinova kojeg je jedino podelio na svojim privatnim društvenim mrežama. Više o tome pročitajte ovde.

0
0

3 Komentara

  1. Marka Nikolića za selektora mlade selekcije.Jedino pravo i logično rešenje.Nemoje molim vas više ove Ćurčiće,Dodiće i ostale,neka njih u Ivanjici,Jagodini,Novom Pazaru i ostalim velikim fudbalskim sportskim centrima.Nama treba mlad,edukovan trener,kakav je Nikolić.Paunu svaka čast i puno sreće u daljoj karijeri…

    0
    0
    Odgovori
  2. Video čovek u ovoj državi da ko sa djavolom tikve sadi od djavola strada, i žalosno i jadno da veliki vodja AV šalje avion vlade srbije u tivat po trenera jednog propalog kluba,a gospodin kakav je PAUNOVIĆ koji je svojim ponašanjem radom i uspehom i deca koja su svojim igrama i uspehom ponašanjem,stavila fudbalski svet pod noge i postali svetski šampioni a time i proslavili i našu zemlju SRBIJU, nisu imali takve privilegije. Ne znam kako je zaboravio juče da da dres kluba njegovog ,,,Bosancima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter