0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Želimo da Partizan u dva meča bude bolji od Dile

Objavljeno: 20.07.15 u 18:26

Cilj Partizana, uprave, šefa stručnog štaba Zorana Milinkovića i navijača je plasman u Ligu šampiona.

Pre toga, šampion Srbije mora da savladala prvu prepreku u kvalifikacijama – Dilu Gori.

Želimo da Partizan u dva meča bude bolji od Dile. Nosimo pozitivan rezultat iz Beograda i značajno bi bilo da postignemo gol kako bismo puno olakšali posao. Očekujemo drugi pristup Dile u odnosu na prvi duel i da nas napadne kako bi unela neizvesnost. Nismo mnogo videli od njih u Beogradu i moramo da budemo oprezni – rekao je Milinković na konferenciji za medije u Tbilisiju.

On je najavio napadačku igru crno-belih, a u prvom meču bilo je 1:0 za srpskog šampiona.

Partizan ima ambicije da ostavari plasman u Ligu šampiona, što je naša velika želja. Put nije lak, ali učinićemo sve da do njega dođemo.

Milinković je dodao da je Partizan po svemu prikazanom u prvom meču morao da ima veću zalihu.

– Imali smo problema u realizaciji, dosta smo šansi promašili. Po igri smo zaslužili više od minimalne prednosti, ali to je fudbal. Možda nismo imali sreće, ali smo bili dosta efikasniji u utakmici protiv Metalca u domaćem šampionatu.

Lokalne novinare interesovalo je što Partizan nije bio smešten u Goriju, gde će se igrati utakmica i koji je udaljen 75 kilometara od Tbilisija.

Rano jutros smo došli iz Beograda. Dugo smo putovali i želeli smo da ostanemo u Tbilisiju jer bi nas dodatan put do Gorija izmorio. Nije nam cilj da sve vreme budemo u putu. Čuli smo da je teren Dile veoma dobar i verujem da nećemo imati problem da se prilagodimo.

Slovenački defanzivac Gregor Balažic izjavio je da će ekipa i u revanšu ići na pobedu.

Partizan uvek igra na pobedu, bez obzira na ime protivnika. Želimo da sačuvamo našu mrežu, ali i da damo gol. Poštujemo rivala, ali mislim da trijumf neće izostati.

Revanš meč drugog kola Lige šampiona između Dile Gori i Partizana biće odigran u utorak od 14.30 po našem vremenu.

Plasmanom u LŠ ili LE kasa Partizana bi se punila, a proverite koliko će novca dobiti od transfera Aleksandra Mitrovića. 

Iako se crno-beli koncentrišu na Evropu, iz tabora večitog rivala stižu prozivke na njihov račun. Karadžić je već odgovorio Terziću,a mišljenje o jučerašnjoj pobedi Zvezde izneo je Vučelić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter