0
Evropske lige

MENADŽER MINO RAIOLA: Pogba ipak stiže u Barsu, ako pobedi Laporta

Objavljeno: 17.07.15 u 09:58

Menadžer francuskog superstara Juventusa, Pola Pogbe, Mino Raiola izjavio je su „velike šanse“ da njegov klijent nastavi karijeru u Barseloni, u slučaju da Đoani Laporta bude izabran za predsednika katalonskog giganta.

Laporta, koji je vodio klub sa „Nou Kampa“ u peridou od 2003. do 2010. godine, jedan je od favorita za mesto novog predsednika katalonskog kluba, uz sadašnjeg najvišeg funkcionera, Džosepa Mariju Bartomeua.

Izbori u Barseloni zakazani su za 18. jul, a Raiola tvrdi da će Pogba, u slučaju trijumfa Laporte, sigurno stići u tabor šampiona Španije.

Juventus je već odbio ponudu Barselone od 80 miliona evra za Pogbu, ali je Laporta istakao da će klub biti u prednosti u odnosu na rivale po pitanju transfera mladog Francuza ukoliko on bude stigao do trijumfa na predsedničkim izborima. 

Raiola je potvrdio navode ovog kandidata, naglasivši da su raniji pokušaji Barselone da dođe do dogovora sa Juveom preko direktora Arijeda Braide i Alberta Solera bili smešni. 

– Pogba ima veliku šansu da pređe u Barselonu ako Laporta pobedi. Prvo mora da priča sa mnom, a tek onda sa Juventusom, ali je dogovor moguć. Soler ne poznaje Pogbu. Njegov put u Torino je bio politički, tamo su otišli da bi se fotografisali. Bili su smešni, jer Pol i ja nismo ni bili u Torinu – istakao je Raiola

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter