0
Evropske lige

LUKAS MURA: Ibrahimović nije onakav kakvim ga mediji predstavljaju

Objavljeno: 17.07.15 u 08:31

Brazilac u taboru Pari Sen Žermena, Lukas Mura (22) izjavio je da je njegov stariji kolega Zlatan Ibrahimović, suprotno mišljenju javnosti, „jako fin momak u realnom svetu“ i da je „znatno drugačiji od onoga što mediji pišu o njemu“.

Tokom svoje karijere Ibrahimović je zaradio reputaciju osobe sa teškom ličnošću, momka sklonom kontroverznim incidentima i na samom terenu ali i van njega. Ipak, Lukas Mura kaže da medijska slika Zlatana Ibrahimovića ni izbliza ne oslikava njegov karakter.

– Ibrahimović nije onakav kako ljudi misle. On je jako fin momak u privatnom životu – rekao je Mura za francuski „L’Equipe“.

– On svakog tretira jako dobro, a predstavljen je onako kako svi znaju. On samo kaže ono što misli, ako ne voli nekog, on će to jasno poazati. Ne pokušava da bude nešto popularan – dodao je Mura.

– Na terenu ima eksplozivno ponašanje. Stalno se žali, vređa, sve što ide uz to, ali rekao bih da je takvo ponašanje skroz normalno za jednog napadača – istakao je Lukas Mura.

– Poseduje želju i ambiciju za pobedom, za postizanjem golova, a to je od neprocenjivog značaja za ekipu – naglašava Brazilac.

On se potom osvrnuo i na razlike između Karla Anćelotija i Lorana Blana.

– Karlo Anćeloti je možda više prijatan kao trener, nešto u stilu oca u fudbalskom smislu. Mislim da je više uticao na igrače. Loran Blan ima taj momenat takođe, ali nekako na francuski način. Anćeloti je bio stalno u kontaktu sa fudbalerima, ali sa jedne emotivne strane, uplitao se u privatne živote igrača – rekao je Lukas Mura.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter