0
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Čuka i Vojvodina nastavljaju evropske bitke (SASTAVI)

Objavljeno: 16.07.15 u 09:18

Širom Evrope danas se igraju prvi mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a za navijače u Srbiji su najzanimljiviji dueli u kojima će igrati naši predstavnici Čukarički i Vojvodina.

„Brđani“ na svom terenu dočekuju azerbejdžansku Gabalu, a meč se igra od 20.45. Posle prolaska Domžala, u Čukaričkom se nadaju da će slaviti i u dvomeču sa Gabalom i napraviti istorijski uspeh, ući u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (prošle godine dogurali do drugog kola). Ipak, trener „Brđana“ Vladan Milojević poziva na oprez.

– Očekuje nas jako ozbiljan i dobar protivnik, ekipa sastavljena od pojedinaca koji imaju mnogo jakih međunarodnih i reprezentativnih utakmica u svojim nogama. Ali, bez obzira kakav je protivnik i što imamo veliki respekt prema njemu verujemo u nas i ono što radimo. Pripremićemo se na najbolji način za ovu utakmicu. Igra se 180 minuta, probali smo da dobijemo što više informaclija o rivalu. Protiv Tbilisija su pokazali da su prava čvrsta ekipa. Po mojim pretpostavkama utakmica će biti interesantna – rekao je Milojević.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vojvodina u Novom Sadu dočekuje Spartaks iz Letonije. „Stara dama“ je favorit u ovom dvomeču, a trener crveno-belih najavljuje prolaz u treće kolo.

– Očekujemo da prođemo u treće kolo kvalifikacija. Putem video snimaka, imali smo priliku da se upoznamo s rivalom i čeka nas težak duel s ni malo naivnim suparnikom. Moraćemo na terenu da pružimo maksimum i pripremamo se da to uradimo, tim pre što su Letonci pokazali u Podgorici, u duelu s Budućnosti, koliko nepredvidivi i opasni mogu da budu. Tada su iskažnjavali praktično sve greške domaćina i pobedili sa 3:1, a na nama je da im to ne dozvolimo i da obezbedimo dobar rezultat pred revanš – istakao je Zlatomir Zagorčić.

Ne preostaje nam ništa drugo nego da našim predstavnicima u Ligi Evrope poželimo sreću…

ČUKARIČKI – GABALA 20.30

Stadion: Čukaričkog. Kapacitet: 3.000, Sudija: Radu Petresku (Rumunija).

ČUKARIČKI: Stevanović, Stojković, Ostojić, Pjasentin, Brežančić, D. Srnić, B. Janković, Bojić, Matić, S. Srnić, Pavlović.
GABALA: Bezotosni, Abasov, Vernidub, Santos, Rikardinjo, Sadigov, Floresku, Ženjov, Gaj, Husejnov, Antonov.

VOJVODINA – SPARTAKS 20.30

Stadion: „Karađorđe”. Kapacitet: 15.475. Sudija: Benoa Milo (Francuska)

VOJVODINA: Žakula, Vasilić, Đurić, Pankov, Nastić, Sekulić, Maksimović, Stanisavljević, Ivanić, Stamenić,Mrdaković.
SPARTAKS: Kolinko, Mez, Nazarenko, Bulvitis, Šlampe, Vivaka, Maksimenko, Kazačok, Mickevič, Ulimbasevs, Taki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter