4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RASPISANI IZBORI U FSS: Karadžić svojim izjavama ponovo u centru pažnje!

Objavljeno: 15.07.15 u 14:47

Skupština FSS je na sednici donela odluku o raspisivanju izbora od 28. septembra na svim nivoima, a konstitutivna sednica FSS se očekuje u januaru sledeće godine.  

Generalni sekretar FSS Zoran Laković razrešen dužnosti, jer prelazi u UEFA, a njegovu funkciju do izbora će obavljati Nebojša Ivković, član pravne komisije UEFA i funkcioner u FSS.

Aktuelni predsednik FSS Tomislav Karadžić ponovo je bio u centru pažnje. Nakon što je od fotoreportera tražio da ga što više fotografišu pošto će im biti potrebno materijala za narednih 14 godina, dodao je i “Potrebniji sam ja fudbalu, nego fudbal meni“. 

– Izbore ćemo raspisati na predlog Zorana Lakovića, kome sam pre dve godine nudio mesto predsednika, jer i ako pogreši, on odlazi – našalio se Karadžić i nastavio:

– Izvršni odbor FSS će najkasnije do 15. septembra da se sastane i tačno odredi termine izbora po nivoima, jer samo u jednom regionalnom savezu treba da se napravi 360 izbornih skupština. Takođe odrediće se i termin konstitutivne skupštine FSS. Na predsednicima regiona je da do septebra naprave plan tih izbora – rekao je Karadžić. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

 

 

0
0

4 Komentara

  1. I nisu bile neke pare dok on nije doso tu gde jeste .Sad kad je nabudzio 15-tak miliona godisnje sad bi ovi ne osudjeni ili osudjeni pa pusteni da raspolazu parama FSS.DA PODIZU NOVE KREDITE DA STAVLJAJU HIPOTEKE DA PRODAJU IGRACE,DA UDJU U MINUS,JER SAMO TO I ZNAJU.

    0
    0
    Odgovori
  2. Velike su pare u igri dok on toliko kopa i rukama i nogama da ostane na celu FSS a kako se do tih para dolazi, sigurno ne od marketinga

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter