Nakon (pre)rane eliminacije Crvene zvezde iz kvalifikacija za Ligu Evrope, na listi za odstrel u najtrofejnijem srpskom klubu našao se Džošua Parker.Reprezentativac Antigve i Barbude našao se na udaru navijača, a oni najvatreniji su ga počastili i salvom zvidžuka.

Povezane vesti

Zbog svega toga Džošua Parker je reagovao sa dozom arogancije i revolta ušavši u otvreni sukob sa Delijama.

Iako je ova napadač izjavio da se ne nalazi ni na kakvoj transfer listi, po svemu sudeći, njegova verzija dešavanja u klubu nije baš najtačnija.

FOTO: nkolimpija.si

FOTO: nkolimpija.si

Naime, kako kaže sportski direktor crveno-belih, Blažo Raosavljević, klub iz Ljutice Bogdana bi do večeras već mogao da zna hoće li uspeti da angažuje novog napadača.

Reč je o igraču ljubljanske Olimpije, Marku Vukčeviću, koga je pre nekih mesec dana uživo pratio i generalni direktor tima sa stadiona „Rajko Mitić„, Zvezdan Terzić.

– Znaćemo danas šta će biti sa transferom Marka Vukčevića – rekao je sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević prenosi Mozzarsport.

Iako se još pre mesec dana spekulisalo o dolasku Vukčevića, visoko obeštećenje je bilo prepreka za ovaj transfer.

Međutim, nakon što je postalo izvesno da Parker ne poseduje kvalitet za dres jedinog srpskog šampiona Evrope u istoriji , rukovodstvo kluba želi da ponudi ovog igrača kao deo transfer paketa.

(yotubue: nkolimpijatv)