1
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

ZAMENA ZA ZLATNOG OMLADINCA: ‘Romantičari’ se pojačali iz Crvene zvezde, stiže još nekoliko igrača

Objavljeno: 14.07.15 u 09:09

Uprava OFK Beograda nedavno je ostala bez svog startnog beka i zlatnog U20 reprezentativca, Nemanje Antonova, koji je pojačao švajcarski Grashopers.

Naravno, odlaskom igrača koji je nedavno na Novom Zelandu osvojio titulu šampiona sveta za igrače svoje generacije, tim novog trenera Vladimira Petrovića Pižona, postao je deficitaran sa pozicijom levog beka.

Međutim, uprava kluba sa stare Karaburme ekspresno je reagovala i popunila je šupljino angažmanom fudbalera Crvene zvezde.

Naime, kako prenosi Sportski žurnal, „Romantičari“ su na jednogodišnju pozajmicu doveli Stefana Đorđevića, 24-godišnjeg momka koji je u Zvezdu stigao prošle sezone ali nije dobio pravu šansu.

Đorđević je u klub sa stadiona „Rajko Mitić“ stigao iz Voždovca, a pre toga je nastupao za Banat, Spartak i Proleter.

Pored toga, Ivan Rogač, doskorašnji defanzivni vezni fudbaler Vojvodine, kako stvari trenutno stoje, takođe će karijeru će nastaviti u OFK Beogradu.

Putem plavo-belih mogao bi da krene i još jedan bivši igrač Crvene zvezde, Branimir Subašić, iskusni 33-godišnji napadač koji je prošlu sezonu završio u Turskoj igrajući za ekipu Manispora.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter