1
Evrokupovi

FOTO: Crop

NAVIJAČI LEHA U SARAJEVU: Ovo je Srbija! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.15 u 17:55

Pravi navijački rat sinoć se vodio na ulicama Sarajeva pred meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između istoimenog kluba i poljskog Leha. Sukobile su se dve navijačke grupe domaće Horde zla i gostujuća Terormašina. Deblji kraj su izvukli navijači bosanskog šampiona.

Naime, povređeno je 11 navijača Sarajeva, a stradalo je i devet policajaca. Veliki broj navijača iz Poljske je priveden, ali još nije poznato da li će biti deporotvan u domovinu ili će se naći na stadionu Koševa večeras od 21 čas. Velika grupa navijača Leha tek treba da stigne u BIH, a iz šampiona Poljske mole svoje navijače da ne nasedaju na provokacije. 

(Izvor: YouTube/UltrasHooligans)

Kako mediji u Poljskoj prenose, navijači Sarajeva su napali pristalice Leha, koje su uzvratile i „pobedile“ u navijačkom obračunu. Takođe, pojedini portali prenose da su navijači Leha skandirali „Ovo je Srbija“, „Srbija, Srbija“ i „Kosovo je srce Srbije“.

FOTO: The News.pl/Printscreen
FOTO: The News.pl/Printscreen

(Izvor: YouTube/Mi smo ta ekipa)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter