4
Fudbal

BEZ SRAMA: Pilot drona sa zastavom ‘Velike Albanije’ otkrio sve detalje isplanirane provokacije! (VIDEO)

Objavljeno: 14.07.15 u 15:08

 Ismail Morina bio je pilot sada već čuvenog drona kojim je napravljen veliki skandal na stadionu Partizana na meču između Srbije i Albanije. On je u intervjuu za jednu albansku televiziju otkrio gotovo sve detalje tog sramnog događaja, i to samo nekoliko dana posle presude sportskog suda u Lozani.

– Odmah posle žreba igrao sam mali fudbal sa prijateljima i tada se rodila ideja da pustimo dron tokom utakmice. Imali smo dve verzije zastave, razmišljali i da napišemo nešto na italijanskom, ali smo onda izabrali reč „Autohtoni“ na engleskom što je delovalo elegantnije – otkriva Ismail Morina u intervjuu za albansku televiziju, a prenosi ‘Sportska centrala’.

On je gotovo do detalja opisao ceo plan koji su Albanci imali i na kraju ga uspešno realizovali.

– Bio sam siguran da će utakmici biti igrana na stadionu Crvene zvezde i 26. jula prošle godine sam obišao lokaciju, snimio stadion i predeo oko njega. Otišao sam i na stadion Partizana, ali tek usput. Kasnije sam saznao da će utakmica baš tamo biti odigrana. Proverio sam ponovo lokaciju preko Gugl Mapa i pronašao tri-četiri lokacije udaljene 50-70 metara od stadiona odakle je bilo moguće pustiti dron.
 
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
 
– Ideja je bila da se dron pusti još za vreme himni. Baš u trenutku kada sam hteo da pustim dron, neko je prolazio pored mesta gde sam bio skriven i zabrinuo sam se da me ne otkriju. Pred sam kraj prvog poluvremena odlučio sam da konačno pustim dron, napravio mali krug oko komšiluka, a zatim ga uputio na stadion. Milio sam da su albanski igrači u crvenim dresovima i zato sam spustio dron niže, ali sam ustvari napravio grešku.
 
Iako je od tog događaja prošlo već devet meseci, Morina i dalje živi na slobodi, na miru, iako je sada već javno priznao da je on izvršio ovo zlodelo. Neverovatno je i to kako je uspeo da ode sa lica mesta, a zatim i iz Srbije.
 
– Odmah sam seo u kola koja su me čekala i brzo smo krenuli prema autoputu sa mojim pomagačem iz Skoplja. Brinuo sam da će nas na granici zaustaviti policija, ali je na sreću sve prošlo bez problema, zaključio je Morina i dodao da je čak bio spreman da graničare poprska suzavcem i probije rampu, ali za tim nije bilo potrebe.
 
 
(youtube / Digitalb)
0
0

4 Komentara

  1. Ceco nemoj da lupas ko maksim po diviziji. Ovo nije nikakav hrabar podvig, vec bas suprotno, potpuno kukavicki i vandalski. A to koliko su Srbi muskarci ili nisu videce se kad Siptari ne budu imali potpunu podrsku zapadnih sila i kad dodje do obracuna. Mnoge racune oni imaju neisplacene. Ali polako samo…

    0
    0
    Odgovori
  2. Junak svog naroda. Nije on kriv što su se srpski muškarci pretvorili u p…. nedostojne svojih pradedova, pa nema ko da uzvrati. Postoji li i jedan Srbin koji sme da ode u Tiranu i napravi nešto ovako? Naravno da ne. Pored takvih muškaraca Albanci tek ima da nas biju!

    0
    0
    Odgovori
  3. E moja evropo……
    smrdite do kine!!! Dzabe nas mrzite, jer cemo iz ovoga izaci mnogo mnogo JACI!!!!!!!!
    Pokazacemo sta znaci sloga!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter