3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Spremni smo da odgovorimo izazovima (FOTO)

Objavljeno: 13.07.15 u 13:28

Trener Partizana Zoan Milinković rekao je danas da bi bilo jako dobro da crno-beli već u prvom mecću protiv gruzijske ekipe Dila Gori reše pitanje plasmana u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali da je najvažnije da se prođe.

– Imali smo puno aktivnosti u poslednjih mesec dana, iza nas su pripreme, prelazni rok i jedva čekamo da sezona krene. Važno je da prođemo dalje i da što pre dostignemo takmičarsku formu, verujem da će posle sve da bude lakše. Daj Bože da sutra rešimo sve, s obzirom na to da je početak sezone moguće su dileme, ali mislim da smo spremni da odgovorimo izazovima, izjavio je Milinković na konferenciji za medije na stadionu Partizana, prenosi agencija Tanjug.

On je dodao da nema kadrovskih problema i da svi, osim Fabrisija koji nije dobio sertifikat, konkurišu za mesto u timu.

– Sa respektom dočekujemo prvaka Gruzije, radi se o ekipi koja zna da igra fudbal i ima iste ambicije kao i mi. Oslanjaju se na rusku školu, sa mnogo trčanja, fizički su snažni, naveo je Milinković, uz konstataciju da je stručni štab imao dosta problema da dođe do informacija i skautira rivala.

Trener crno-belih pozvao je navijače da u što većem broju dođu na stadion.

– Nećemo im ostati dužni, svi dobro znaju koliko nam znače i da jedni bez drugih ne možemo. Doveli smo pojačanja koja mogu da unaprede igru, a prava slika o mogućnostima tima videće se sutra, zaključio je Milinković.

Zamenik kapitena Stefan Babović istakao je da bi bio zadovoljan pobedom od dva gola razlike, ali i upozorio da srpski šampion nije u poziciji da bilo kome preti.

– Zadovoljni smo onim što smo uradili, doveli smo prava pojačanja, mislim da smo jači nego prošle sezone, pogotovo u napadu i očekujem da to pokažemo na terenu. Ipak, ne smemo nikom da pretimo, moramo da poštujemo rivala jer više nismo velesila u fudbalu, rekao je Babović.

On je poručio da želi mesto u Ligu šampiona, ali da bi bio zadovoljan i grupnom fazom Lige Evrope, jer bi to značilo klubu na finansijskom planu.

– Partizanu su uvek potrebna pojačanja, kao i svim velikim klubovima, a posebno je to bilo jasno posle izgubljenog finala Kupa protiv Čukaričkog. Klub je doveo ekstra pojačanja, s obzirom na finansijsku situaciju i na njima je da opravdaju tu ulogu, naveo je Babović.

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i gruzijskog Dila Gori igra se sutra od 20.45 sati na stadionu u Humskoj.

O problemima koji su se pojavili u klubu možete da pročitate OVDE.

0
0

3 Komentara

  1. Ovako , danas svi igraju fudbal , ali ljudi da oni izjavljuju da ne sme da potcene protivnika , tipa ,,Ne smemo ih potceniti i obavezno ih moramo dobiti(Babovic) , imao sam gorka iskustva sa gruzinima ( Sasa Ilic ) ma idite u pizdu materinu vi , treba da ih otkinete minimum 4:0 a ne da se pravdate unapred ako kiksnete , da sam ovo doziveo da citam , od kapitena i od Babovica prethodne vesti a sad i milinkovic kao spreman je da odgovori izazovima ,pa sta cete reci kad vam natrci seltik ili lazio u daljem takmicenju ako prodjete ova govna,strasno …. VOLIM PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bože, počeću da mrzim partizan zbog Babovića . Kako da ga opet najurimo dok nije kasno ? Lukić i Ninković su rezerve ovom smešnom i bezobraznom liku. Samo posmatram kako se gura na sve portale. Koliko li ga jadnika to sve košta?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ove dve „face“ sa slike mi nikako ne garantuju da smo spremni.
    Kad njih ne bi bilo u Partizanu prolazak u grupnu fazu LS bi bio realan.Ovako ako prodjemo Dila Gori bice premija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter