Kako stoje stvari, fudbalski klub Crvena zvezde ovog leta ostaće bez svog ofanzivnog veziste.

Povezane vesti

Prema informacijama lista Novosti, Vukan Savićević ne želi više da čeka na „svojih pet minuta“ u crveno-belom dresu i rešio je da sebi potraži sreću u nekom drugom klubu.

Tokom prošle zime bilo je nagoveštaja da bi Savićević mogao putem Vojvodine, ali je ovaj 21-godišnji igrač odlučio da sačeka još malo i da još jednom proba da se ustali među prvih 11.

SPORT,FUDBAL,ZVEZDA2013. Vukan Savicevic proslavlja gol na prvenstvenoj utakmici Zvezda - Javor 2:1, Beograd 27.02.2013.MV.

Umesto šanse ponovo mu je bila „betonirana“ klupa pa je ovaj vezista sakupio tek 226 minuta u Jelen Superligi Srbije u prolećnom delu što ga je učinilo da se oseti daleko od zadovoljnog u klubu iz Ljutice Bogdana.

Zbog svega navedenog, kako kaže sam igrač, vreme je za rastanak.

– Smatram da je trenutak da krenem u nekoj novoj sredini, bez obzira na uslove. Postoje određeno interesovanje i ponuda – istakao je Savićević.

Savićević, od nedavno član mlade reprezentacije Crne Gore, sa klubm sa stadiona „Rajko Mitić“ ima ugovor do 2017, ali s obzirom na to da Zvezda prema njemu ima dugovanja teško da će se mnogo zaustaviti odlazak ovog fudbalera.

Za sada nema informacija u kojem će klubu ovaj fudbaler nastaviti karijeru.