9
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VUČIĆ NASTAVLJA RAT NA TVITERU: Ramo, ne brini, pobedićemo vas bilo gde i bez ičije pomoći! (FOTO)

Objavljeno: 10.07.15 u 15:16

Nakon što je Sud u Lozani objavio da je pobeda iz oktobarskog meča u Beogradu Srbija-Albanija oduzeta našoj reprezentaciji i dodeljena našim protivnicima, društvene mreže ‘gore’ od komentara.

Među prvim aktivnim tviterašima bili su premijeri dve države Edi Rama i Aleksandar Vučić. I dok Albanci slave, Aleksandar Vučić je još jednom na svom tviter profilu imao jasnu poruku za svog kolegu Ramu.

Oglasio se i albanski selektor Đani de Bjazi koji je takođe mišljenja da je pravda zadovoljena.

– Pravda je zadovoljena! Nadam se da ćemo sve preostale mečeve igrati sa velikim optimizmom. Ako želimo direktno u Francusku moramo da odigramo dobro predstojeće utakmice. Ne mogu da kažem da ćemo slaviti danas, ali sam jako srećan. Pravda je pobedila, svi smo mnogo srećni – bile su njegove reči posle ove odluke.

0
0

9 Komentara

  1. Ko sto rece jedan politicar „braco Srbi stoko jedne“ i u pravu je bio.Napadate premijera koj se trudi da povrati cast i dostojanstvo ovog naroda On se za razliku od prethodnika iz redova Ds ne izvinjava vec ima stav Vratite film malo unazad kome se sve bivsa garnitura izvinjavala

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo se vi ulizujte Evropi i nastavite politiku dodvaravanja, a ovakve packe ce biti sve cesce i zesce. To je jasno i deci, a vesele Srbe ubedjujte i dalje da Evropska unija nema alternativu. Posle svega kao narod, bolje nismo ni zasluzili. Okrenimo ledja onima koji ulazu veto zbog nasih interesa i brane sve nase stavove i smeskajmo se Angeli Merkel i Toniju Bleru kada dodju u zemlju koju su unistili, a onda treba da ostanemo zacudjeni i da jaucemo kako smo zrtve nepravde.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ono cega sam se plasio se obistinilo. Vucic vodi rat. I tek ce da vodi. Drzava mu napravljena od kriminala, a on se proziva sa Ramom. Sraman premijer u sramnoj drzavi. Bezite ljudi odavde.

    0
    0
    Odgovori
  4. Hvala Bogu,pa imamo ovako pismene gradjane. Znate da vredjate Vucica,a ne vidite da je covek patriota. Svako od vas,ne zna kako je Tito odrzao veliku Jugoslaviju,zato tako serete. Istim principom pokusava i Vucic,samo sto ste vi maloumni i pokusavate da smenite coveka,koji radi dobro za Srbiju! Sram vas bilo!

    0
    0
    Odgovori
  5. ma koga ti ološu mozes da pobedis ides svađe a brisu sa srbijom pod sve zahvaljujuci tebi videlo se kako su te dočekali u beloj kuci kako te dočekuju u švici itd sam oseres i baljezgas a nista pod milim bogom neradis

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter