1
Domaći fudbal

OD SADA I KOD NAS: Superligaški fudbal gledaće se i petkom na TV!

Objavljeno: 10.07.15 u 22:00

Jelen Superliga i televizija Arena sport najavili su da će od sledeće sezone direktni prenosi utakmica biti i petkom.

To do sada nije bio slučaj kod nas, praksa prenosa utakmica petkom počeće da se primenjuje od sledeće sezone. To je potvrdio Siniša Božović, glavni urednik TV Arena sport. Cilj je, kaže on, da se najavi prestojeće kolo utakmicom u direktnom prenosu.

– Novi sistem takmičenja je uslovio i povećan broj prenosa ove sezone – gledaoci TV Arena sport će imati priliku da vide preko 100 direktnih prenosa utakmica Super lige – istakao je glavni urednik ove televizije, Siniša Božović, a zatim dodao:

– Svi superligaši su kao domaćini, ali i kao gosti, obuhvaćeni direktnim prenosima. Postavljanje reflektora na svim stadionima do prolećnog dela sezone omogućiće i više prostora za dobar raspored prenosa i atraktivnije TV sadržaje. TV Arena sport će novim programskim segmentima povećati prostor koji ustupa Super ligi Srbije, ali i nižem rangu takmičenja, kao i takmičenjima mladjih kategorija, koje nam donose toliko uspeha na medjunarodnoj sceni poslednjih godina – objasnio je Božović.

Prva utakmica koja će biti prenošena petkom biće upravo prvi meč sezone između čačanskog Borca i Radničkog iz Niša 17. jula od 20 sati.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter