0
Evropske lige

FOTO: 101greatgoals.com

GORI INTERNET: Dok se ‘Đavoli’ pitaju gde su im napadači, navijačica Fenera ovako doziva van Persija (FOTO)

Objavljeno: 09.07.15 u 19:30

Kako stvari stoje, Mančester Junajted će ostati i bez Robina van Persija koji se seli u Fenerbahče, a posle transfera Radamela Falkaa u Čelzi i vrlo verovatno odlaska Ćićarita sa Old Traforda, navijači ‘Đavola’ su veoma zabrinuti.

Internet je prepun tvitova navijača Junajteda koji su veoma nezadovoljni dosadašnjim tokom transfer perioda, napadači su uvek transfer bombe, ali za sada oni samo odlaze sa Old Traforda.

Posle Radamela Falkaa koji se preselio u London i sledeće sezone će nositi dres Čelzija i Ćićarita koji je već bio na pozajmici u Realu i očekuje se njegov odlazak sa ‘teatra snova’, i Robin van Persi će napustiti redove tima Luja van Hala.

Tako bi Junajted ostao samo na dvojici napadača, od čega je jedan Vejn Runi koji je do sada igrao više u veznom redu nego u navalim dok je drugi mladi Vilson, koji sigurno ne bi mogao sam da nosi napad tima kakav je Mančester Junajted.

Zato su društvenim mrežama se pojavili tvitovi sa glavnim pitanjem: ‘Gde su nam napadači?

 

Međutim, Robin van Persi je 99% igrač Fenerbahčea. Možda je baš ona razlog za to…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter