0
Fudbal

FRENK LAMPARD: Presrećan sam jer ću zaigrati pored Pirla

Objavljeno: 08.07.15 u 08:31

Bivši vezni fudbaler Čelsija i Mančester sitija, Frenk Lampard, tokom ovog leta priključio se ekipi Njujork Sitija, timu u koji je u ponedeljak stigao italijanski reprezentativac, Andrea Pirlo.

Bivši reprezentativac Engleske izjavio je da je presrećan što će imati prilike da u karijeri zaigra sa fudbalskom legendom kakva je Anrea Pirlo, ali i sa bivšim fudbalerom Barselone, Davidom Viljom, koji je takođe u klubu sa Menhetna.

– David Vilja i Anrea Pirlo su dvojica fudbalera sa vrha moje liste najboljih igrača, ja sam srećan što ću imati prilike da igram sa njima – rekao je Lampard.

– Pogledao sam mnogo utakmica, znam svakog igrača i znam kako igraju. Biće mi zadovoljstvo da igram sa njima na dnevnoj bazi – istakao je iskusni Englez.

– Mislim da je Pirlo može mnogo i da je najbolji kada ubacuje loptu u prostor ili šalje centaršuteve. On bi mogao da postigne gol pre mene – kazao je Lampard.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter