Novi trener Borca iz Čačka, Nenad Lalatović, kreator je incidenta na prijateljskom, pripremnom megdanu sa OFK Beogradom na Tari zbog kojeg je taj meč mora da bude preknut pre isteka 90. minuta.

Povezane vesti

Naime, doskoraši strateg Crvene zvezde je u 80. minutu meča napravio, kako prenosi Sportski žurnal, „veliku tenziju na terenu“, pa je glavni sudija bio primoran da ranije igrače pošalje na tuširanje.

 Sve se zakuvalo kaoda je napadač OFK Beograda Mladen Sarajlin grubo startovao na jednog fudbalera Borca, posle čega je Lalatović ušao u verbalni konflikt sa sudijom, a odmah potom je opsovao tog fudbalera.

Pomoćni trener „Romantičara“ Saša Kljajić odmah zatim je ušao u raspravu sa Lalatovićem, pošto mu je skrenuo pažnju da nema prava da vređa njegove fudbalere. Međutim, Lalatović nije meka srca prihvatio upozorenje, već je nastavio da vređa prvotimce „Romantičara„.

Tenzija na terenu, i oko njega, povećavala se svakog trenutka, a kulminaciju je predstavljao trenutak u kojem je Lalatović flašom za vodu gađao Kljajića.

Samo pukim spletom okolnosti i brzom reakcijom pribranijih članova stručnih štabova oba tima izbegnut je firzički okršaj dvojice stručnjaka, ali je sudija Bogdanović iz Čačka deset minuta pre isteka regularnih 90. minuta igračima pokazao rukom ka svlačionicama.

Utakmica je okončana pri vođstvu Borca od 2:1. Golove su postigli Živković u 44. minutu iz penala i Zec u 71. za ekipu Borca, te Jovanović u 26. minutu za OFK Beograd.