Kako stoje stvari, najtalentovaniji fudbaler Crvene zvezde, Luka Jović (17) karijeru bi mogao da nastavi u, ni majne ni više, nego u aktuelnom šampionu Evrope, ekipi Barselone.

Povezane vesti

Naime, ovaj 17-godišnji napadač crveno-belih, prema informacijama Blica, ne bih se odmah otisnuo putem „Nou Kampa„, već bi bio ostavljen na pozajmici u sadašnjem klubu u kojem je na fantastičan način započeo profesionalnu karijeru.

Kako navodi Blic, postoji mogućnost i da perspektivni fudbaler odmah krene putem Katalonije, ali bi se najpre kalio u B timu slavnog kluba.

Otac Luke Jovića je tiražnom listu potvrdio informaciju da se njegov sin nalazi na radaru šampiona Evrope, ali istakao da je još „suviše rano i da je za njegovog sina najbolje da ostane u Zvezdi“.

Barselona ima jednu od najboljih omladinskih škola i fantastične uslove u vlastitom kampu „La Masija“ u kojem radi sa velikim brojem perspektivnih igrača.

Ukoliko uprava proceni da je određeni mladi igrač kvalitetan, on se obično šalje ili u A tim, ili se prosleđuje na pozjamicu nekog kluba iz Primere.

Uprkos interesovanju slavnog giganta, Luka Jović za sada ostaje u taboru Crvene zvede koja za njegovu prodaju traži sumu ne manju od 5 miliona evra.

Svojevremeno je i Goran Drulić takođe otišao putem Barse ali se posle tek pola godine u Kataloniji vratio u crveno-beli klub čiji je postao i kapiten, a potom napravio sjajan prelazak u Saragosu.

Da li Luka Jović treba da ide u Barselonu, ukoliko se sklope kockice?

Pogledaj Rezultate

Loading ... Loading ...