0
Evropske lige

SLATKA OSVETA: Ispred remetinečkog zatvora odjekivao vatromet u čast hapšenja Mamića! (VIDEO)

Objavljeno: 06.07.15 u 13:58

Verujemo da nije teško pogoditi ko stoji iza vatrometa ‘u čast’ hapšenja Zorana i, pre svega, Zdravka Mamića.

Naravno, to su navijači Dinama, popularni ‘Bed Blu Bojsi’, koji su na ovaj način proslavili za njih veliki čin hapšenja braće Mamić, ali i na neki način se osvetili prvom čoveku zagrebačkog kluba. Naime, rat između Zdravka Mamića i navijača traje gotovo pet godina, a popularni ‘Maminjo’ je sve titule slavio uz vatromet i to na – praznom ‘Maksimiru’.

– Policajci i žitelji okolnih naselja nisu znali o čemu je reč, ali je onaj kome je vatromet bio namenjen vrlo dobro shvatio poruku. On je i onako organizovao vatromete za prazne tribine posle osvojenih titula – piše u tekstu hrvatskog portala ‘Indeks’.

Isti medij navodi da su stariji pripadnici navijačke grupe ‘Bed Blu Bojs’ organizovali ovaj vatrometni spektakl, u čast slavlja zbog produženog pritvora braće Mamić na još mesec dana.

Takođe, Mamić je pored vatrometa dobio i banane, narandže, napolitanke i sapun, što je jasna provokacija navijača zbog njegovog boravka u pritvoru.

(youtube / Index.hr Portal)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter