1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLE NEUSPEHA NA EP U ČEŠKOJ: Petrović i Brašanac se priključili Partizanu i znaju uzroke loših izdanja sa mladima (VIDEO)

Objavljeno: 02.07.15 u 17:23

Mladi reprezentativci Srbije Nemanja Petrović i Darko Brašanac priključili su se ekipi Partizana na pripremama na Pohorju.

Njih dvojica su govorili o Šampionatu u Češkoj i šta su po njima uzroci loših izdanja, ali i šta očekuju od predstojeće sezone u crno-belom dresu:

Izvor: Rutube, SOS kanal

Štoperi su trenirali smanjenim intenzitetom, a ima i novih dešavanja u vezi sa levim bekom. Podsetite se i šta su to mladi uradili na EP u Češkoj…

0
0

1 Komentara

  1. Neka neko od medija proveri informaciju da su celnici Zvezde za vreme EP bili u Ceskoj i nagovarali mlade reprezentativce da potpisu za njihov klub. Ako je to istina,to je najveci uzrok ovog neuspeha. Da neko remeti atmosferu u reprezentaciji koje je izbacila najdominantniju mladu ekipu danasnjice – Spaniju. Jasno je ko je kriv za lose rezultate Djenova (Bogdanov- Vesic) , Srbija- Albanija (slicni akteri) , prvaci Sveta (Terzic ne salje Jovica i Ristica ) , neuspeh u Ceskoj ( Terzic,Kokeza vrbiju igrace) ????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter