19
Domaći fudbal

FOTO: uefa.com

PROZIVKE ZA ZVEZDU IZ ZAGREBA: Mamić tvrdi da bi rezervisti bili pojačanja za crveno-bele

Objavljeno: 01.07.15 u 11:12

Sportski direktor i trener Dinama iz Zagreba, Zoran Mamić, uveren je da njegov klub svetlosnu godinu iznad Crvene zvezde.

Kao što je dobro poznato, srpski klub je nedavno angažovao bivšeg igrača Dinama iz Zagreba, Luisa Ibanjeza.

Argentinac je proveo punih sedam godina u zagrebačkom velikanu, bivšem članu nekadašnje jugoslovenske „velike četvorke“, ali po odlasku iz kluba, nije uspevao da napravi većih rezultata.

Pregovarčke sposobnosti predsednika Dinama Zdravka Mamića svima u regionu su dobro poznate, a za Ibanjeza je svojevremeno kružio trač, pa se govorilo da „njega čak ni Mamić ne može da proda“.

Ipak, u crveno-belom klubu je dočekan kao veliko pojačanje, a rođeni, mlađi brat Zdravka Mamaića, Zoran Mamić, da bi status ogromnog pojačanja u Zvezdi imali svi rezervisti „Modrih„.

– Dinamo je apsolutno iznad svih u regionu, doista smo dominantni. Svaki od naših rezervnih igrača bio bi, recimo, pojačanje za Crvenu zvezdu – istakao je Zoran Mamić, bivši igrač nekoliko bundesligaških klubova, prenosi 24 sata, prenosi Goal.com.

Ova izjava, bez dileme, neće biti bliska srcu prosečnog navijača Crvene zvezde.

0
0

19 Komentara

  1. To je izjavio zato što su Mamiće napali Dinamovi navijači jer je Ibanjez prešao u srpski klub. Idite na Sportske Novosti pa će vam sve biti jasno.

    0
    0
    Odgovori
  2. dinamo je seoski klub za zvezdu , nemaju oni sta da se porede sa bivšim prvakom evrope i sveta …j…š zagreb,j…š dinamo !

    0
    0
    Odgovori
  3. Uuuuuu sto smo se potresli ahahaaaa Kakav je covek dovoljno govori cinjenica da pored odlicnih rezultata MRZE ga SVI ahahaaaaa

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne vidim samo koje je to vanserijske rezultate Dinamo ostvario, pa je svetlosnu godinu ispred srpskih klubova… Osim sto ima „za svetlosnu godinu“ vise novca, sve ostalo je podjednako cemerno kao i kod nas.

    0
    0
    Odgovori
  5. Da je Zvezda najveci klub na ovim prostorima. A to su neke frustracije od ranije. Zvezda ima najvece trofeje , najvise trofeja , najveci stadion , najvise navijaca , najvise popeda…

    0
    0
    Odgovori
  6. Bitno je da se pametni grobari loze na prave igrace. Za dva najveca hrvatska kluba najveci uspeh u istoriji kluba je igranje u ligi prvaka. Oni koji visoko polete do zvezda obicno se ne prizemje lepo, primer kk Partizan

    0
    0
    Odgovori
  7. Bravo nix kada su vasa pojacanja ekstra. Bojinov i Oumaru koji su se dvoumili izmedju Mancestera i Partizana ali izabrali Partizan zbog boljih finansijskih uslova. Ne palite se u nas fudbal samo sljam i moze da dodje. Ko dodje kod nas potpisujem da nema veze i nema drugo gde.

    0
    0
    Odgovori
  8. ajde idi gledaj ove tvoje prskotine od igraca,hahahaha,nesto mi ovi vasi polovnjaci ne ulivaju neku sigurnost,a sad lepo na livadu

    0
    0
    Odgovori
  9. Haa haaa haaa kako se grohotno ismejah,,, Porucujemo Zoranu Mamicu da bira teren i neka ulozi 200,000 evra pa da igramo, bice pociscen sa terena!!! CZ je upravo za sve tata mata bila i ostala, a njihov Dinamo sluzi za popravljanje gol razlike, neka nas demantuje!? Razbijao ih je svako ko je hteo sa po 5-6 0000!
    Znaju oni dobro da je Ibanjez jak igrac pa im krivo i lupaju u prazno,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Jao sine kako ti lupas gluposti,nije ti to tapkanje slicica ispred zgrade pa da stavljas stvari na opkladu. Pogledaj samo od koga ste gubili zadnje sezone pa sam proceni. Uostalom,sutra ce se videti vasa snaga 😉

      0
      0
      Odgovori
  10. Pero,al si ti glup..pa Zvezda da nije imala najgoru upravu od svih vas bila bi sad i iznad dinama..eh da nije,eh da nije onaj..pa vi kukate na vašu upravu,šta mi da kažemo za naše..

    0
    0
    Odgovori
  11. Kad Dinamo postane učesnik završnog turnira Lige šampiona , tada kerovi mogu dignut nogu , e bi zapišali svoju teritoriju

    0
    0
    Odgovori
  12. Samo se glupi cigani pale na ove krseve sto su doveli. Ibanjez nije igrao ni u Djeru,da je dobar Maminjo bi ga utopio negde.hehehe. Sutra ce ih Azeri spustiti na zemlju!!!

    0
    0
    Odgovori
  13. Mamić je u pravu!
    Ja bi dodao da Partizan ima veći potencijal u svakom pogledu, ali je imao nesreću da u poslednjih 6 godina ima katastrofalnu upravu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter