0
Domaći fudbal

MRDAKOVIĆ: Ne mogu da dočekam prvi zvižduk

Objavljeno: 01.07.15 u 18:56

Srpski fudbaler Miljan Mrdaković se vratio u Srbiju gde ga sa Vojvodinom očekuje prvi izazov u Ligi Evrope, mađarski MTK.

Mrdaković je u Vojvodinu stigao kao slobodan igrač početkom juna, posle deset godina u inostranstvu.

 – Ne mogu da dočekam prvi sudijin zvižduk. Srećan sam i uzbuđen što ponovo nosim dres srpskog kluba posle toliko godina i to u Ligi Evrope rekao je Mrdaković.

 Rival Vojvodini biće MTK koji je prethodnu sezonu u Mađarskoj završio na trećem mestu, dok su Novosađani bili četvrti u Superligi. 

 -I pored toga što je protivnik nezgodan, ja sam ubeđen u prolaz dalje. Vredno smo radili i pripremali se i uz dobar pristup, verujem da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat već u prvom duelu smatra Mrdaković, a prenosi SEM.

 Prvi kvalifikacioni meč u Ligi Evrope Vojvodina igra u četvrtak, od 20:30 časova u Budimpešti.

 

Mrdaković je sa 16 godina prešao u Anderleht iz Partizana, da bi se zatim vratio u OFK Beograd. Posle toga je nastupao u Austriji, Ukrajini, Izraelu, Portugalu, Kini, Kipru, Singapuru i Grčkoj, a takođe je bio član i olimpijske selekcije Srbije na OI u Pekingu 2008.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter