1
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKA GAJI OZBILJNE AMBICIJE: Pojačanje iz Bugarske stiglo na Banovo brdo

Objavljeno: 01.07.15 u 13:25

Čukarički je rešen da i naredne sezone napravi odličan rezultat u JSL. Upravo zato angažovano je još jedno pojačanje. U pitanju je Marko Ranđelović.

Ugovor je potpisan jutros na godinu dana uz opciju produžetka na još 12 meseci. Ranđelović igra na poziciji štopera. Rođen je 16. avgusta 1984. godine u Nišu. Prošle sezone bio je član Lokomotive iz Sofije. Pre toga je igrao kazahstanski Taraz, beogradski Rad i Radnički Niš.

– Zaista mi je drago što sam postao deo Čukaričkog, ekipe koja je svakako obeležila na najbolji mogući način prošlogodišnji šampionat u Srbiji. Radi se organizovano i precizno, što je vrlo važno za svakog igrača. Nadam se da ću biti od pomoći da se bar ponove rezulati iz prošle sezone i naravno da ću učinit sve kako bih doprineo da ekipa bude kvalitetnija i bolja. O Čukaričkom sam čuo sve najbolje i radujem se predstojećem izazovu – kazao je Ranđelović.

– Posle odlaska Rendulića, bio nam je potreban kvalitetan štoper kako bismo pojačali konkurenciju na toj poziciji. Odgovarajuće rešenje smo pronašli u Ranđeloviću koji iskusan i pouzdan igrač. Verujem da će se vrlo brzo prilagoditi našem sistemu funkcionisanja i da će pozitivno odgovoriti zahtevima trenera Milojevića i stručnog štaba. Zna koje su ambicije kluba i lično verujem da smo doveli zaista adekvatno pojačanje“ kazao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Ove sezone u Čukarički su pre Ranđelovića, došli golman Nikola Petrić, zadnji vezni Branislav Janković i još jedan igrač sredine terena Saša Jovanović.

0
0

1 Komentara

  1. Ugovor na godinu dana uz opciju produžetka na još 12 meseci?! Kako glupa klauzula! Pa zar se ova opcija ne nameće sama po sebi?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter