0
Evropske lige

BOEM: Zdravko Mamić zapevao hit Mitra Mirića (VIDEO)

Objavljeno: 29.06.15 u 11:28

Zdravko Mamić je u svom stilu po ko zna koji put briljirao u jednoj hrvatskoj TV emisiji.

Da li postoji kontraverzniji fudbalski radnika na Balkanu od Zdravka Mamića? Odgovor je definitivno, „ne“! Prvi čovek zagrebačkog Dinama ponovo je briljirao u jednoj sportskoj emisiji na TV-u. On je govoreći o snazi Davora Šukera otpevao pesmu Mitra Mirića.

– Mi stalno rastemo, gradimo, ali je nemoguće u ovakvom okruženju penjati se, jer što se više penješ to je više onih koji vise dole i vuku vas u provaliju. Šuker zaslužuje da ga ocenim devetkom. On nije iskusan poslovni čovek kao ja, možda nije ni komunikator kao ja, ali više vredi u inostanstvu njegova vizit karta nego pola Hrvatske. Mi to koristimo, tako smo se međusobno pozicionirali i podelili, a onima koji se silno trude da sruše Šukera ili Mamića ili Šukera i Mamića zajedno mogu samo da poručim „uzald vam trud svirači“ ili kako kaže ona meni draga pesma: „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole“ – rekao je Mamić, a potom zapevao:

(Izvor: YouTube/Sportnedjeljom emisija)

Moramo priznati da je Zdravko Mamić pokazap zavidno pevačko znanje, te bi možda sledeće godine mogli videti u Zvezdama Granda ili Pinkovim zvezdama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter