5
Domaći fudbal

FOTO: fifa.com

NEVEROVATNA GREŠKA: Pre dve godine Zvezda imala biser u rukama, on je sada svetski šampion!

Objavljeno: 27.06.15 u 14:11

Godine 2013. sada junak cele Srbije i vođa šampionske generacije ‘Orlića’ Nemanja Maksimović bio je na korak od potpisivanja ugovora sa Crvenom zvezdom, ali nikako nije uspevao da dobije šansu pored mnogih inostranih igrača koji su tada nosili dres Crvene zvezde.

Istina, bili su tada u klubu i Nenad Milijaš i Miloš Ninković, ali je mesta za ovog sada svetskog šampiona u fudbalu moralo biti. Gotovo neverovatno zvuči podatak da je tada Crvena zvezda imala biser u šaci, ali ga nije dovoljno čvrsto držala, ako to tako može da se nazove, te je Nemanja Maksimović otišao put inostranstva.

– Crveno-beli nisu ozbiljno računali na mene, a onda kad su određeni igrači odbili da odu na pripreme pozvali su me. Uslov je bio da potpišem ugovor, nisam bio zadovoljan ponuđenim i otišao sam – prisetio se Maksimović, a piše ‘Žurnal’.

Maksimović je tada pristao i da ne igra šest meseci, ali nije želeo da pristane na uslovljavanje kluba iz Ljutice Bogdana.

– Nisam odmah pronašao klub, trenirao sam sa švajcarskom Belinconom, a posle osvajanja zlata sa omladinskom reprezentacijom na EP u Litvaniji prešao sam u Domžale – objasnio je Maksimović.

Šta drugo reći, osim još jedna velika greška crveno-belih. Samo zamislite kakve ‘slatke muke’ bi sada imali čelnici kluba…

0
0

5 Komentara

  1. Nije bas tako.on je pozvan na pripreme,pristao je,pa je odjednom odlučio da polaže vozački ispit.to je prelazni rok kada su srnici,stojković,i još dva klinca tražila raskid ugovora.ako pišete tekst,pišite kako je bilo.zvezda jeste imala mnogo grešaka,ali u ovom slučaju nije.dečko je sam tako odlučio.

    0
    1
    Odgovori
  2. Tole je kriv zato kada je penal za protivnika partizana a ne sudi se, Tole je kriv akda nijue penal za partizan protiv neke ekipe u Srbiji, a tada se sudi, Tole – vole je kriv kada je ofsajd u kome se našao igrač nk partizan, a ne sudi se i nk partizna daje gol i „osvaja“ 3 boda, Tole je kriv kada igrač iz protivničke ekipe da gol ali ga sudija neopravdano poništi, Tole je kriv kada protivnik ima šansu, i kada ga obaraju u 16m i sudija ne svira penal, Tole je kriv kada igrač nk partizana igra rukom u svojih 16m, a SUDIJA NE SME DA SVIRA PENAL …..da ne nabrajam dalje ima previše…….ali Tole je posle i kriv što nk partizan 11 ( JEDANAEST ) godina NE ZNA ŠTA JE TO POBEDA u LE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Popi jednu tableticu i javi se kod čika doce… Opet ti nije sve na broju u tom zakržljalom čvoriću u glavi… 😉 p.s. Bilo bi sasvim uredu i da se opismeniš malo…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter