8
Domaći fudbal

DETE PARTIZANA NA ČEKANJU: Radonjić jabuka razdora u Zvezdi

Objavljeno: 26.06.15 u 18:30

Kako se od početka prelaznog roka priča, Nemanja Radonjić je blizu prelaska u Crvenu zvezdu,ali postoji više razloga zašto do realizacije posla nije došlo.

Kako tvrdi naš izvor, Zvezdan Terzić se zalaže za to da se dovede talentovani fudbaler, ali problem je u tome što šef stručnog štaba Miodrag Božović nije previše oduševljen idejom da u svojim redovima ima igrača koga prati reputacija da voli noćni provod. Uz to interese Nemanje Radonjića zastupa Nikola Damjanac, u ime agencije Lian sport, koja je u vlasništvu kontraveznog Falija Ramadanija, što bi takođe mogao da bude kamen spoticanja u realizaciji transfera. Grof ne želi da ulazi ni u kakve kombinacije sa menadžerima koje bi mogle da kompromituju njega kao trenera, zbog čega je imao raspravu pre odlaska na pripreme u Sloveniju sa pojedinim članovima uprave kluba. Radonjić trenira individualno u Beogradu i nada se da će se priključiti ekipi kada se vrati iz Slovenije.

Ostaje samo da se vidi ko će popustiti Zvezdan Terzić ili Miodrag Grof Božović

Autor: K. Kostić

0
0

8 Komentara

  1. On je samo dobar fudbaler,biser nad biserima,tvrdim da sa njim i par naših zvezda sledeće godine juri LŠ,fala Terziću što zna šta vrdi.nebranim Terzu,al za Gavrića,Jovovića je marka verujte

    0
    0
    Odgovori
    • Sve to stoji,sto se tice talenta ali decko ima problem u glavi,previse bubica u usijanoj glavi.Ko garantuje da ce ga neko dovesti u red.Sinoc su ga u jednoj Niskoj kafani,izneli u horizontali,kolko je bio pijan a to mu nije bas retka pojava.Koristi i neke opijate,tako da je vrlo nestabilan klinja.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter