2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PRAVI POTEZ: Paunović dobija novi posao u FS Srbije?

Objavljeno: 24.06.15 u 09:29

Veljko Paunović je sa omladincima Srbije osvojio zlato na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu, ali će sada raditi na drugom radnom mestu.

Mladi stručnjak neće više raditi sa omladincima, već će mu biti ponuđeno da preuzme kormilo mlade selekcije Srbije i na tom mestu zameni Mladena Dodića. To je logičan splet okolnosti ako se zna da će upravo „zlatni orlići“ sada činiti generaciju fudbalera do 21 godine.

– Narednih dana razgovaraćemo o Veljkovom angažmanu u mladoj reprezentaciji. Ideja nam je da Paunovića zadržimo u Fudbalskom savezu Srbije, a mogu d akažem i da bismo tako razmišljali i da nije sa ovim igračima osvojio Svetsko prvenstvo, jer je Veljko odavno pokazao veliki trenerski kapacitet i odanost poslu koji obavlja – rekao je Savo Milošević za Kurir.

0
0

2 Komentara

  1. ako vi ovog čoveka i ovu generaciju ne napravite i nedate im sve povoljnosti za a reprezentaciju,i budete gledali samo svoje interese i menadžera onda odite svi u pm.sa ovom čeneracijom i ovim čovekom koji im je ko stariji brat na duže staze s njim i eto uspeha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter