0
Fudbal

EURO, U-21: Portugalija i Švedska remijem izbacili Italijane (VIDEO)

Objavljeno: 24.06.15 u 22:39

Odigrane su i poslednje dve utakmice grupne faze Evropskog prvenstva u fudbalu za igrače do 21 godine, a u polufinale će uz Portugaliju ići i selekcija Švedske koja je uspela da izbori remi pogotkom u poslednjim momentima meča.

Gubitnik dana su Italijani koji su savladalii Engleze sa 3:1 (2:0) golovima Belotija u 25. i Benasija u 27. i 72. minutu, dok je za „gordi albion“ pogodio Redmond u poslednjem minutu nadoknade.


(Izvor: Youtube/GoalsHD)

Pobeda protiv Engleske Italijanima je donosila pobedu u polufinalesamo u slučaju da neko pobedi u duelu Portugalije i Švedske to se nije desilo. Naime, rezultat je bio 1:1 (0:0) iako su Portugalci poveli golom Pasijense u 82. minutu što je dovelo do velike radosti među „azurima“. Međutim, hladan tuš je usledio u 89. minutu kada je Tibling dosta srećno doneo izjednačenje svojoj reprezentaciji.


(Izvor: Youtube/24h)


(Izvor: Youtube/GetMovie)

U polufinalu Evropskog prvenstva u Češkoj u subotu Portugalija i Nemačka, a dan kasnije sastaće se skandinavske reprezentacije Švedska i Danska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter