0
Evropske lige

POZIV S ‘KALDERONA’: Atletiko zove Čičarita

Objavljeno: 22.06.15 u 11:29

Uprava Atletiko Madrida planira da tokom narednog prelaznog roka pojača konkurenciju u napadu.

Upravo iz tog razloga na meti se našao Meksikanac koji je prošlu sezonu završio u dresu njihovog gradskog rivala, Real Madrida.

Naravno, reč je o Havijeru Čičaritu Ernandezu, momku koji se nalazio na pozajmici „Kraljevskom klubu“ iz Mančester junajteda.

Ipak, nije tajna da menadžer „Crvenih đavolaLuj Van Gal ne pridaje previše zanačaja Meksikancu u koga nema preterano puno poverenja.

Džoker Karla Anćelotija, koji je postigao nekoliko bitnih golova u Ligi šampiona, međutim, tabor Junajteda neće napuštati bez bilo kakvog obeštećenja, već bi u klupsku kasu Junajteda za otkup njegov ugovora bilo nužno uplatiti barem 10 miliona evra.

Sa druge strane, čelnici „Jorgandžija“ svesni su da postoji mogućnost da se Mario Mandžukić ove sezone oprosti od crveno-belo-plavog dresa.

Kao idealnu zamena zamena za Hrvata označen je upravo Čičarito. Ukoliko, kojim slučajem, Mandžukić ne napusti „Vinsente Kalderon„, čelnici španskog kluba će ponovo pokušati da angažuju Ernandeza, pošto Simeone želi veću konkurenciju u napadu i veći izbor za kreiranje tima.

Cena koju traži Junajted ne bi trebala da pravi veće probleme upravi Atletika, Meksikanac je spreman da podigne sidro i ode u neki od većih klubova u Evropi koji će mu pružiti veću minutažu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter