Navijači Partizana od Valerija Božinova i Fabricija Dorneljasa imaće velika očekivanja ove sezone, a upravo njih dvojica iznela su svoje prve impresije u crno-belom dresu.

Najviše će navijači očekivati od Bugarina Božinova, bivšeg napadača Juventusa, Mančester Sitija, Fiorentine… Evo šta on kaže o prvim danima u Partizanu.


– Dobro sam se uklopio sa saigračima, atmosfera je odlična. Sada razmišljamo samo o tome da treniramo jako, da se pripremimo za kvalifikacije za Ligu šampiona, potom i Superligu. Ovde je sve odlično, nema nikakvih problema, a meni je najvažnije da smo svi u timu živi i zdravi. Partizan je vrhunska ekipa i jedva čekam debi u Humskoj – rekao je Božinov, pola na bugarskom, pola na engleskom.

Valeri nije jedini bugarski fudbaler u redovima Partizana, tu je i Ivan Bandalovski, koji se priključio pripremama.

– Ivan je moj brat, ja sam želeo da budem Partizanu zbog njega, jer ga znam 15 godina, igrao sam s njim u mladoj, pa u seniorskoj reprezentaciji. Sada igram s njim u Partizanu. Jako sam srećan što sam u ovom klubu, što smo ponovo zajedno – rekao je Božinov, a pogledajte i sami šta je sve Bugarin izjavio na pripremama na Tari.

(youtube / Voja Radojevic)

A takođe, pogledajte i šta je štoper Fabricio Dorneljas izjavio prvi put po dolasku u Partizan.

(youtube / Voja Radojevic)