44
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SRCEPARAJUĆA PORUKA: Danilo Pantić čestitao, ali je ogročen (FOTO)

Objavljeno: 20.06.15 u 11:06

Vezni fudbaler Partizana, mladi Danilo Pantić, kako se ranije pisalo bio je na pragu odlaska u Čelsi…

Ipak, ovaj igrač nije želeo da obnovi ugovor s Partizanom i za tren oka je od ključnog igrača gurnut u senku…

Neigranje za crno-beli klub koštalo ga je odlaska na Mundijalito, a ovaj momak je sa puno pažnje ispratio uspeh „Orlića“.

Sa jedne strane, mladi Pantić, kako sam kaže, srećan je zbog njihovog uspeha. Sa druge strane, oseća gorak ukus u ustima…

 

A photo posted by @danilopantic on

 

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije domogla se titule na U20 Svetskom prvenstvu u Novom Zelandu.

Čestitke uveliko stižu. Videli smo suze igrača, čuli komentar kolegeAleksanra Stojanović.

0
0

44 Komentara

  1. Imace on prilike da da srce za Srbiju jos je mlad igrac.Nadamse da ce Sbija imati neku korist od njega imamo mi vec dopsta igraca sto igraju u Celzi i ostale jake klubove ali Srbija nije imala koristi od njih nisujoj dali srce.

    0
    0
    Odgovori
  2. Meni je iskreno žao Danila Pantića.
    Kao prvo,svi ga napadamo zbog toga što je „poleteo ka parama“,ali niko ne razmišlja da je to još uvek mladić kojim upravljaju drugi,u ovom slučaju menadžer i otac u paru.
    Taj menadžer se prevario samo u tome jer nije očekivao takav stav uprave Partizana.Očekivao je stari sistem-koverta u džep kome treba da se da i završena priča.
    Po ovome Pantić ne bi trebalo nikad da igra ni za jednu reprezentativnu selekciju nikad,ako ćemo da se držimo principa.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije on odstranjen iz reprezentacije zato što nije produžio ugovor sa Partizanom. On je odstranjen iz prvog tima Partizana zbog toga. Što je i logično, jer čemu više ulagati u igrača koji te je „izradio“ i koji će otići za 6 meseci? Naravno da je logičnije uigravati nekog ko će ostati u klubu i igrati na toj poziciji… Samim tim, pola sezone mali nije odigrao ni jednu takmičarsku utakmicu, pa ne kapiram kako je i mislio da će biti pozvan!? Sve stvari koje su se desile su savršeno logične, i posledica „njegovih“ odluka, tako da mi uopšte nije jasno šta se on čudi i kuka… Naravno da će dobiti poziv ubuduće, ako ga bude zaslužio svojim igrama, i ako mu tata i menadžer ne upropaste karijeru do kraja…

      0
      0
      Odgovori
  3. trebalo bi uvesti zabranu izlaska igraca iz zemlje,bar do 23god. zasto? imali bi vremena da se stalno dokazuju bogatim klubovima malo vise godina,a ne samo jednu godinu,ovi ih uzmu i naprave od njih bez osecajne masine,koje rade samo za klub. tu je kriv i nas mentalitet,cim se domognemo para,druga je prica.

    0
    0
    Odgovori
  4. Meni je iskreno zao sto je tako ali ovo treba da opameti neke druge klince koji rano odlaze u druge inostrane klubove i propadaju u njima,jer ne zele da produze ugovore sa svojim klubovima koji su ih stvorili.Ne slusajte menadzere,a i pojedini roditelji upropaste svoju decu nagovarajuci ih da napuste klub i samim tim nanose im stetu

    0
    0
    Odgovori
  5. Да млади цене наше клубове у којима науче прве или праве кораке. У којима им се посвећује пажња и где се кале и постају прави. Не бих се то догађало,а ти питај МЕНАЏЕРА или ТАТУ или кога већ. Зашто ниси са ОРЛИЋИМА на крову света. На жалост ниси ти ни први ,а ни последњи , ни у Партизану ни у осталим клубовима!

    0
    0
    Odgovori
  6. Tako je to kada Otac cini zlo rodjenom sinu, zao mi Pantica ali on je svrseni covek i zna da je odluka doneta u njegovo ime. Panticu pljunuo si slavni PARTIZAN i SRBIJU neka ti se vrati sve u lice.

    0
    0
    Odgovori
  7. Pantic,Ristic i Jovic ima da se secaju i da proklinju dan kada su odbili da igraju iznalazeci neopravdane razloge, razmislite kada imate 35 godina dali bi napravili nesto od karijera da ste bili PRVACI SVETA!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pantic,Jovic i Ristic nisu U20 prvaci sveta ali ce biti uvek bolji fudbaleri od vecine igraca i uzeti vise novca u karijeri. Bice oni nosioci igre i u mladoj reprezentaciji svidjalo se to nekom ili ne….

      0
      0
      Odgovori
  8. Samo slusaj kako Tata i cika Ramadani kazu i sigurno ces da imas koga da krivis za sve neuspehe u karijeri, mlad si i dobar igrac ali pljunuo si u ciniju iz koje si jeo ti ili tvoj tata nebitno tvoj je obraz.

    0
    0
    Odgovori
  9. Takvi sebicni ljudi koji gledaju samo novac i svoju karijeru nisu potrebni ovim junacima! Oni su prvaci sveta zato sto su tim! Tebi je krivo samo zbog trofeja a boga si molio da nista ne urade i da onda likujes! Svaka cast za komentar coveka koji je napisao „TAKVI KAO TI SU NAM UNISTILI A SELEKCIJU“!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  10. je*o te Falji i tata smradu mali najsrecniji sam sto ti nisi uzo titulu govnarko! sad samo mozes da places i gledas svoju karijeru kako ide silaznom putanjom!

    0
    0
    Odgovori
  11. pao decko u zaborav jedino ga jos tata gleda kako igra fudbal. Ucene kod Pauna ne prolaze kao sto ne prolaze ni u partizanu. KO ne igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom vratniku.J..ga otac …to nije psovka to je cinjenica

    0
    0
    Odgovori
  12. Sedi sa tatom i placite zajedno. Ili jos bolje, oteraj ga dodjavola i nemoj vise nikada sa njim rec da progovoris. A onda pogledaj Zivkovica i dobro razmisli, mozda jos nije kasno.

    0
    0
    Odgovori
  13. Nije mi zao sto nisi igrao na SP. Zato sto ocito nije bitno da igra od srca, nego samo da uzme pare i proda sebe. Ne znam sta je bilo to sa partizanom, i nije me briga. Ali izbor da ga odstrane iz ekipe je na mestu (takvi igraci kao ti su unistili A selekciju). Do duse on ima jos vremena da se ispravi i promeni. Ali kad nekome zine d. za pare, pre nego se razvije kao igrac, obicno tako zavrsi. Iskreno cisto sumnjam da ce dobiti priliku (ako budemo imali pametnog selektora). Jer SP je osvojio tim, a ne pojedinci

    0
    0
    Odgovori
  14. poletelo dupe za slavom i parama, iskreno nije mi zao ni malo, ne treba niko da te sazaljeva, nek si presedeo kuci, i neka svi slave titulu bez tebe. Mozda jednog dana i postanes fudbalercic neki u selu nekom, ali covek nikada neces biti ! sedi kuci sa tatom svojim i uzivaj!

    0
    0
    Odgovori
  15. posto ti tata navija za zvezdu a i ti izdajnice idi tamo.i da nikad ne postanes igrac prevarantu.da si lepo potpisao za „tvoj“partizan pa da igras ligu sampiona i osvojis zlato sa mladima kao tvoj drug zile.menadzer i tata da ti kazu skoci u bunar dali bi skocio,dali decko ti imas mozak nisu samo pare i pare i pare ima li negde srca i duse.ja sam verovao u tebe i zileta mislio sam dacete da nas proslavite u ligi sampiona i da postanete legende partizana pa idite posle kao veliki igraci

    0
    0
    Odgovori
  16. Svi u Partizanu u omladinskoj školi pričaju da ti otac kupuje pola Rume od transfera u Čelzi,buhuhhuuahaha.Znaš kad ćeš ti postati igrač?Kad prestaneš da slušaš alavog i nezahvalnog oca i menadzera.

    0
    0
    Odgovori
  17. procitao sam sve vase komentare i u potpunosti se slazem sa onima koji su rekli da ga je upropastio mendzer i roditelji jer im je dupe zinulo za parama, prijatelju moj zelim ti sve najbolje u daljoj karijeri ali nikad od tebe covek ni fudbaler nece biti. partizan nije obican klub partizan je pre svega porodica svakom od vas koji tamo igrate, ili ste igrali i partizan je od vas napravio to sto jeste, a ne vasi mama i tata, i zbog toga sto ne cenite tu porodicu drago mi je sto si tako prosao

    0
    0
    Odgovori
  18. Zahvali se tati i menadžeru… Nisi ti kriv, dete si i manje-više se ni ne pitaš… Sa te strane mi te je žao… Zbog pohlepe su ti oduzeli nešto najvrednije što samo mali broj odabranih doživi… Eto Živkovića… Krenuo je stazom kao i generacije pre njega, i uzeo titulu, postao svetski prvak i sada se najveći Evropski klubovi otimaju za potpis… A tu su i Ljajić, Markec, Mitrović, Jovetić, itd… A pogledaj sa druge strane šta menadžeri i pojedini roditelji učiniše od tebe, Radonjića, Bosančića, itd… Niko prečicom nije napravio zavidnu karijeru…

    0
    0
    Odgovori
  19. Nadam se da ovo citaju klinci mladji od Pantica i njihovi roditelji! Mozda ce Pantic i Jovic zaraditi milione, ali nece nikad biti svetski sampioni !!! A za to se valjda igra fudbal!

    0
    0
    Odgovori
  20. PA ti decko sada vidi ko je bolje prosao….TI koji si slusao alavog oca,ili A.Zivkovic koji je cutao I igrao se fudbala…. ako si klasa,pare CE sine doci… Sam si Kriv za ovo…

    0
    0
    Odgovori
  21. Zao mi je sto si talac menadzera i pohlepnih roditelja ali si ipak sam kriv. Kad je trebalo da produzis ugovor sa Partizanom nisi hteo jer Celzi je Celzi a i lova je tu ali tada nisi znao ovo sto danas znas pa se zapitaj dobro kakav si potez povukao. Nije mi te zao ali te obozavam kao igraca

    0
    0
    Odgovori
  22. Juri pare i šlušaj menadžere, da si ostao da se odužiš Partizanu, igrao bi ove godine ligu šampiona ili ligu evrope i bio bi prvaka sveta. A sad idi kali se u treće razredne ekipe ali pazi da ne prođeš kao Radonjić.

    0
    0
    Odgovori
  23. Razumem emociju, i svaka cast na hrabrosti da je podelis sa svima, stvarno. Ali sam si kriv, najiskrenije! Zelim ti najbolju mogucu karijeru, manje menadzera, vise srca…talenta vec imas na pretek!

    0
    0
    Odgovori
    • „Sam si kriv“? Zasto bi ponovo potpisao za Partizan ponovo da se neki lopovi u upravi bogate na njegov racun i racun njegovog talenta i truda tokom svih ovih godina treniranja!

      0
      0
      Odgovori
      • Zato sto da nije bilo tog Partizana ne bi se ni culo za njega, zato sto je Partizan ulagao u njega dok se nije culo za njega. Ali meni se cini da ja nigde u komentaru nisam pomenuo Partizan, ti si ga pomenuo. Iskreno, ovo sto sam napisao u prvom komentaru vazi bukvalno za sve igrace svih klubova…nisam mislio na odredjen klub to govori o meni, a tebi je zasmetao Partizan (koji nigde nije pomenut) to govori o tebi!

        0
        0
        Odgovori
      • A ko ga je trenirao, vodio na kampove ,napravio od njega to što jeste? Nek ide daleko mu lepa kuća,takvi nam i ne trebaju.

        0
        0
        Odgovori
      • Бгт? А Партизан није уложио у њега? Зар не би он требао нешто да врати Партизану?

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter