0
Fudbal

FILIP ĐURIČIĆ: Mogli smo da dobijemo Nemačku

Objavljeno: 18.06.15 u 08:42

Mlada U21 fudbalska reprezentacija Srbije počela je svoje putešestvije kroz Evropsko prvenstvo u Češkoj.

Izabranici Mladena Dodića remizirali su u prvom kolu sa selekcijom Nemačke odigravši 1:1, ali je opšti utisak da su „Orlići“ bili bolji rival i da su više zaslužili sva tri boda.

Za najboljeg igrača meča proglašen je Filip Đurčić koji je kazao da je svestan da je Srbija lako mogla do tri boda.

– Počeli smo utakmicu baš kako smo želeli, na vreme dali gol, kontrolisali igru potpuno. Istina je da smo možda mogli do pobede, ali trudim se da ne razmišljam mnogo o tome jer dobro smo igrali i došli do dobrog rezultata na kraju – rekao je Đuričić.

– Da nam je neko pre utakmice ponudio 1:1 protiv Nemačke, prihvatili bismo sigurno. Istina je da smo stali posle isključenja njihovog igrača što možda nekog može da čudi, ali umorili smo se tokom 70 minuta trkačkog pariranja Nemačkoj – istakao je talentovani napadač i dodao:

– Da je ova ekipa igrala češće zajedno, verovatno bi imala i rešenje za takve situacije. Ovako, treba da budemo zadovoljni, da se dobro odmorimo i pripremimo se za Češku – rekao je Đuričić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter