2
Fudbal

VENECUELANCI, BLAGO VAMA: Zanosna TV voditeljka ispunila svoje obećanje – striptiz uživo! (VIDEO)

Objavljeno: 17.06.15 u 23:17

Juvi Pareljes voditeljka je sa najvećim rejtingom u Venecuelu, u to nema sumnje. Poznata je kao TV spikerka koja program obožava da vodi bez odeće, a tu praksu ne menja ni kada je u toku Kopa Amerika.

Pogotovo kada njena Venecuela beleži sjajne rezultate. Naime, ona je pre početka prvenstva Južne Amerike obećala da će se skidati u programu svaki put kada njena reprezentacija ostvari dobar rezultat, a nakon pobede nad Kolumbijom cela zemlja je gledala dnevnik.

I naravno, Juvi je ispunila obećanje, na oduševljenje svih ljubitelja fudbala u Venecueli. S obzirom na uspehe naših fudbalera na Svetskom prvenstvu za omladince, kada bismo mi imali ovakve voditeljke, TV dnevnici bi bili gledaniji od utakmica.

https://www.youtube.com/watch?v=MtyWocThXvs

(youtube / Copa America)

0
0

2 Komentara

  1. па који мотив могу да имају наши играчи кад како рече жива код њих старлете долазе после 1 у собе, сваку су већ видели голу и не само то

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter