0
Evropske lige

RAJ ZA DIJARU: Bivši napadač Partizana posle Etoa u napadu dobija društvo velikog mađioničara!

Objavljeno: 17.06.15 u 22:15

Ako je verovati pisanju turskih medija Antalija po povratku u najviši rang turskog fudbala pravi drim tim, barem u napadu.

Tim za koji igra Lamine Dijara, ljubimac navijača Partizana, i koji je tokom današnjeg dana postao jači za prekaljenog i rasnog strelca Samjuela Etoa, mogao bi u svoje redove da dovede i jednog od najboljih svetskih fudbalera.

Kako je izjavio predsednik ovog kluba Gultekin Genčer u petak će početi pregovori oko dovođenja mađioničara iz Brazila, ni manje ni više nego – Ronaldinja!

– Postigli smo dogovor sa Etoom i njegovim agentom, preostali su nam još neki manji detalji. Pregovori oko dolaska Ronaldinja počinju u petak kada će njegov brat Roberto Asis doći kod nas – rekao je predsednik Antalije Gultekin Genčer.

Antalija je povratnik u prvu ligu Turske i ove sezone mogla bi da ima ubitačan napad na čelu sa Ronaldinjom, Samjuelom Etoom i Lamin Dijarom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter