0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OSTAO BEZ UGOVORA: Nekadašnji Zvezdin defanzivac u potrazi za novim klubom

Objavljeno: 17.06.15 u 00:13

Iz Crvene zvezde je ispraćen kao jedan od najvećih transfer promašaja u poslednjih nekoliko godina, ali je u prvenstvu Ukrajine pokazao da ipak nije „za bacanje“ odnosno da klub za koji igra može da ima velike koristi od njega.

Međutim, bivši mladi reprezentativac Srbije Jovan Krneta neće nastaviti karijeru u Černomorecu iz Odese koji se zbog loše finansijske situacije zahvalio na saradnji čak jedanaestorici fudbalera.

Mladi defanzivac je u sezoni za nama odigrao 11 utakmica za „mornare“, ali to očigledno nihje bilo dovoljno da zaradi novi ugovor pa je sada slobodan u izboru nove sredine. Prve pretpostavke su da će pouzdani štoper karijeru nastaviti u inostranstvu.

Krneta je ponikao u Partizanovoj fudbalskoh školi, ali kako nije uspeo da se izbori za mesto u prvom timu sreću je potražio najpre u Teleoptiku, a potom i u Crvenoj zvezdi koja ga je slala na pozajmicu u Sopot, a posle koje je igrao i za kragujevački Radnički.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter