0
Fudbal

KOPA AMERIKA: Bolivija bolja od Ekvadora, Čile i Meksiko podelili plen

Objavljeno: 16.06.15 u 08:25

U nastavku takmičenja na Prvenstvu Južne Amerike tokom minule noći na repertoaru su bila dva meča.

Najpre su na teren istrčali igrači Ekvadora i Bolivije, a trijum je pripao Bolivijancima i to rezultatom 3:2.

Praktično je Bolivija posao rešila za prvih 45 minuta koliko joj je bilo potrebno da postigne sva tri gola. U nastavku, Ekvador je jedino uspeo da ublaži poraz.

Bolivija je povela već u 5. minutu susreta preko Raldesa, da bi 13 minuta potom Smedberg na asistenciju Morena duplirao prednost.

U finišu prvog dela igre, tačnije u 43. minutu, sudija je pokazao na belu tačku, a precizan sa 11 metara bio je Moreno za ubedljivih 3:0.

Čast Ekvadora spasili su Valensija u 48. minutu utakmice i Bolanos u 81. minutu meča koji su postigli golove za podnošljivih 2:3. 

(youtube: Copa America 2015)

U drugoj utakmici večeri prava drama viđena je u susretu između Čilea i Meksika koji je okončan rezultatom 3:3.

Prvi gol pao je u 21. minutu kada je Vuso pogodio mrežu Čileanca i doneo Meksikancima prednost i veliko slavlje.

Međutim veliko slavlje je splasnulo tek što se krenulo sa centra pošto je Vidal praktično u istom napadu poravnao rezultat i anulirao prednost.

 Već u 29. minutu Meksikanci su preko Himeneza uspeli da povrate prednost, pošto je ovaj momak postigao gol za 2:1. Ipak, Čileanci su se preko Vargasa postarali da rezultat na poluvremenu bude 2:2.

A onda, navijači Čilea, pomislili su da će njihovi ljubimci naspustiti stadion sa tri boda u džepu, pošto je sudija u 55. minutu pokazao na kreč, odakle je Vidal pogodio za prvo vođstvo Čilea od 3:2.  

Ipak, strelac prvog gola za Meksikance, Vuso, u 66. minutu je zatresao mrežu i postavio konačnih 3:3 u najzanimljivijem susretu dosadašnjeg Kopa Amerika.

 (youtube: Copa America 2015)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter