0
Evropske lige

PEDRO: Kasiljas je najbolji golman u Španiji

Objavljeno: 15.06.15 u 10:32

U javnosti se već gotovo godinu dana šuška o tome kako je Ikeru Kasiljasu odzvonilo na „Santjago Bernabeu“ i kako će legenda Real Madrida uskoro biti zamenjen Davidom De Heom.

Uprkos tome krilni napadač reprezentacije Španije i igrač Barselone, Pedro, smatra da je legendarni golman i dalje najbolji čuvar mreže u Španiji.

– Iker je sjajan golman i on je najbolji koga naša reprezentacija trenutno ima. Nema više šta da se kaže o tom pitanju – rekao je Pedro.

Španija je u kvalifikacijama za EP 2016. savladala Belorusiju sa 1:0, a Pedro naglašava da je harmonija u ekipi na visokom nivou, uprkos glasinama da je Džerard Pike upao u loš odnos sa šefom struke.

– U ekipi nema nikakvih problema. Svi se dobro slažemo – istakao je Pedro. Fudbaler Barse imao je i reči hvale sa selektora Vinsenta Del Boskea koji je proslavio 100. nastup kao selektor „Furije„.

– Trener je uradio neverovatne stvari sa našom selekcijom. Siguran sam da će pred njim biti još mnogo lepih stvari u budućnosti – podvukao je Pedro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter