2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDAO SE KOLAROV: Gotovo je, kakva teorija

Objavljeno: 14.06.15 u 11:28

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je novi šamar, pošto je u subotu uveče poražena u Kopenhagenu od selekcije Danske sa 2:0 i na taj način je sebi ostavila samo teoretske šanse da se domogne završnice Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Šanse koje se mere u promilima.

Da stvar bude još gora, moral reprezentativaca je pao na najniže grane, a o tome svedoče reči jednog od iskusnijih fudbalera „Orlova“, Aleksandra Kolarova, koji je već iz džepa izvadio belu zastavicu i označio predaju…

– Ja ne verujem ni u teoriju… Gotovo je sa ovim kvalifikacijama. Osvojili smo do sada bod i sada treba da verujemo da ćemo da pobedimo sve do kraja , a drugi sve da izgube… Ne verujem. Danska nas je dva puta pobedila, ali nas nije nadigralabar večeras u Kopenhagenu – rekao je Kolarov, prenose Novosti.

0
0

2 Komentara

  1. Boli me bas ona stvar za vas.. dabogda sa 10-0 izgubili sledecu utakmicu! Za klub mozete da igrate, a u repki se setate ko na modnoj pisti. Bruka i sramota, gubite od Danske, ne mozete Jermeniju da pobedite.. sacuvaj boze. Igrate kao da jedva cekate samo da se zavrsi utakmica.. a i ovaj Curcic, sta prica budaletina, ODIGRALI SMO DOBRU UTAKMICU.. Ma mogli ste i 100posto da imate posed lopte, opet bi izgubili zato sto ste slepci. Klinci su vam pokazali kako se igra fudbal i kako se bori. Napred Orlici!

    0
    0
    Odgovori
  2. …tebi bi bilo bolje da se sto pre sklonis iz reprezentacije…zajedno sa Ivanovicem, jer ste glavni krivci za lose igre i losu atmosferu u reprezentaciji…po nalogu….ne mogu tom gmazu ni ime da spomenem…samo da bi srusili sa vlasti jos veceg gmaza…to se ne radi tako….mentolcine jedne….treba da vas je sramota od one dece koja jutros cudo napravise….njima je dres reprenzetacije….SVETINJA… a vama je taj dres isto sto i mehanicaru PUCVAL….samo sto mehanicar sa pucvalom brise ruke….a vi dikalauzi…obrisaste svoja debela i bogata dupeta….sram vas bilo!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter