0
Domaći fudbal

FOTO: fkcukaricki.rs

VREDNO I RADNO: Igrači Čukaričkog otputovali na pripreme

Objavljeno: 13.06.15 u 11:21

Fudbaleri Čukaričkog krenuli su u subotu ujutru na pripreme u Austriju. Okupljanje je bilo ispred stadiona na Banovom brdu, a na put dug 715 kilometara ka Dili hotelu u gradu Vindisgarsten krenulo se oko 8 časova.

Ukoliko ne bude neočekivanih zadržavanja na cilj se stiže za oko deset sati. Medju igračima i članovima stručnog štaba bilo je očigledno dobro raspoloženje.

– Imam utisak da su ove pripreme počele posle nikad kraćeg odmora, kao da se maltene sezona nije ni završila, ali to apsolutno ne umanjuje našu želju i ambiciju da u narednim danima žestoko zapnemo i spremimo se što bolje za početak nove sezone – kaže Dragoljub Srnić.

– Imaćemo vrhunske uslove za pripreme, koliko sam video kvalitetne protivnike i rekao bih da je pred nama potpuno odgovarajući tempo za ono što nas čeka u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Znamo šta se traži u klubu i spremno idemo ka ostvarnju zacrtanih ciljeva. Uostalom na to nas obavezuje i sezona koja je za nama, osvojeni Kup i treće mesto u šampionatu – naveo je zadnji vezni Čukin igrač Dragoljub Srnić.

Za sada su kontrolne utakmice 16. juna protiv Slovana, 19. juna protiv Laska, 24. juna protiv Linca i 28. juna protiv Grodiga. Zbog otkazivanja utakmice protiv Ziline, planirane 22. juna, taj termin će se verovatno iskoristiti za meč protiv rumunske Univerzatitee što će biti potvrdjeno narednih dana.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Spisak putnika na pripreme

Uz članove strucnog štaba u autobusu je 23 igrača, dok će se kapiten Igor Matić sutra pridružiti ekipi u Austriji. Evo i kompletnog spiska:

Golmani: Petrić, Čubraković, Radović,
Odbrana: Janković N, Brežančić, Lukaš, Ostojić, Simić, Bašanović, Boljević, Zvrko, srednji red: Srnić D, Janković B, Radovanović, Regan, Bojić, Matić, Pavlović, Gemović, Jovanović, Šarčević
Napad: Mirosavljević, Ratković. Sa ekipom je i Cvetković koji je u procesu rehabilitacije.

 

[/stextbox] 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter