1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ OTKRIO: Želimo nekoliko igrača, posao sa Rodićem bio skoro gotov

Objavljeno: 12.06.15 u 11:04

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, otkrio je javnosti kako stoje stvari u klubu kada je reč o angažmanu novih igrača.

– Posao sa Rodićem je bio skoro gotov, ali se sve juče iskomplikovalo u pregovorima sa Zenitom, jer je klub iz Sankt Peterburga rešio da ga zadrži i sledeće sezone. Videćemo šta će se još desiti po tom pitanju do kraja prelaznog roka – istakao je Zvezdan Terzić.

– Kada je reč o ostalim nekim imenima, nema ničega zvaničnoog da se kaže. Kvalitetna imena koja su nam zanimljiva su uglavnom preskupa. Mirko Ivanić iz Vojvodine, Mijat Gaćinović iz Vojvodine i Slavolju Srnić iz Čukaričkog, to su neki igrači koji su nam zanimljivi. Ali, sve to jako teško ide, jer njihovi klubovi žele da zarade na tim transferima, a pitanje je koliko Zvezeda može da bude konkurentna ostalim klubovima. Takođe, svi oni su sa reprezentacjom sada, pa je nemoguće razgovarti – dodao je Terzić.  

Autor: Katarina Kostić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter