0
Fudbal

KVALIFIKACIJE ZA EP: Turan probio bunker Kazahstana sedam minuta pre kraja (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.15 u 20:15

Utakmicom šestog kola A grupe kvalifikacija za EP između Kazahstana i Turske otvoren je večerašnji program, a gosti su uz dosta muke slavili rezultatom 1:0 (0:0).

Četa Fatiha Terima je i dalje u igri za Evro. Mučila se Turska u Alma Ati, ali je na kraju slavila fenomenalnim pogotkom Arde Turana desetak minuta pre kraja. Ali, idemo redom.

Gosti su bili apsolutni favorit u ovom meču. Turska je krenula od prvog minuta na gol Kazahstana, ali bez većeg uspeha. Prvi je zapretio Turan u 28 minutu, ali je Pokatilov odbranio. Najveću šansu na utakmici Turci su propustili u 73. minutu kada je Buruk Jilmaz izašao sam na golmana Kazahstana, šutirao i pogodio stativu. Kada su svi pomislili da će domaćin osvojiti veliki bod, vedeta Atletiko Madrida Arda Turan je postigao evrogol u 83. minutu vredan tri boda i trećeg mesta na tabeli A grupe.

(Izvor: YouTube/CopaAmerica2015)

A grupa:

Kazahstan – Turska 0:1 (0:0)
(Turan 83)

Island – Češka Republika
Letonija – Holandija 20.45

B grupa:

Vels – Belgija
BIH – Izrael
Andora – Kipar 20.45

H grupa:

Hrvatska – Italija
Norveška – Azerbejdžan
Malta – Bugarska 20.45

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter