0
Fudbal

OČEKIVANJA SRBIJE SU VELIKA, ALI… Pita se nešto i ‘Lord’!

Objavljeno: 11.06.15 u 10:18

Napadač reprezentacije Danske i omiljeni lik mnogim ljubiteljima fudbala širom sveta najavljuje pobedu protiv selekcije Srbije kojoj će to biti poslednja karta za EURO 2016. godine.

Mnogo osporavani Niklas Bendtner pokazao je protiv naše reprezentacije u Beogradu da je itekako opasan napadač. Nekoliko puta se našao u ozbiljnoj šansi za gol, a bio je i strelac trećeg gola za Dansku kojim su Skandinavci nokautirali grogiranu Srbiju.

– Uvek idemo na pobedu, mada neko tvrdi i bi remi bio dobar rezultat. Ali, Portugal ima devet bodova, mi i Albanija po sedam, a Srbija jedan, znamo da bi pobedom bili korak od Evropskog prvenstva. U tom slučaju smatram da bi nerešeno bio užasan rezultat za nas. Ostalo je još četiri utakmice do kraja. Moramo da pružimo maksimum, jer igramo protiv Srbije, Albanije, Portugalije i Jermenije. Prvo mesto u grupi je najvažnija stvar. Tako bi otišli direktno na EP – poručuje Niklas Bendtner.

Bendtner je u prijateljskom meču protiv Crne Gore napustio teren na poluvremenu zbog povrede prepona, ali najavljuje da će biti spreman za bitku protiv Srbije.

– Dobro se osećam i nisam pod znakom pitanja za meč u subotu. Osećam malo bolove, zbog čega sam samo džogirao, ali sada sam već ušao u pun trenažni proces – rekao je Bendtner.

Još dva dana ostalo je do odlučujućeg meča u Kopenhagenu koji će u subotu uveče početi u 20 sati i 45 minuta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter