3
Domaći fudbal

STIŽU POJAČANJA: Crvena zvezda danas čeka potpise dvojice fudbalera!

Objavljeno: 10.06.15 u 12:49

Od jutros je aktivna informacija da će Crvena zvezda ostati bez kapitena Predraga Rajkovića, ovde pročitajte pod kojim uslovima, ali bi na stadionu ‘Rajko Mitić’ danas dvojica fudbalera mogli da potpišu ugovore sa crveno-belima.

Već nekoliko dana se spominje dolazak Milana Rodića u Crvenu zvezdu kao da je to gotova stvar, a danas bi taj transfer iz ruskog Zenita trebao da bude ozvaničen.

Rodić će biti konkurencija Dušanu Anđelkoviću na poziciji levog beka i svakako veliko pojačanje jer se radi o mladom igraču koji je trebalo još kao 18-godišnjak iz OFK Beograda da pređe u Ljutice Bogdana.

Drugi igrač koji bi danas trebao da stavi paraf sa Crvenom zvezdom jeste Aleksandar Katai, fudbaler Olimpijakosa koji je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u redovima vicešampiona Srbije.

Zvezda tada nije imala 650.000 evra da otkupi njegov ugovor, ali je sam igrač sa menadžerom izdejstvovao da raskine ugovor sa Pirejcima bez obeštećenja dođe u redove beogradskih crveno-belih.

Sledeći koraci i pojačanja, nadaju se u klubu, mogli bi da budu Rade Krunić, Mijat Gaćinović i Mirko Ivanić, ali su situacije oko njihovih ugovora veoma složene i transferi su i dalje u magli.

0
0

3 Komentara

    • Слажем се ! Али зато обавезно да у лиги остану они са дугом од 15,20 милиона !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter