3
Domaći fudbal

PARTIZAN NE ODUSTAJE: Crno-beli intenzivno pregovaraju Krasićem!

Objavljeno: 10.06.15 u 10:32

Kao što je dobro poznato od ranije, na spisku želja Partizana našao se bivši reprezentativac i fudbaler Fenerbahčea, Miloš Krasić.

Sam Krasić je javno priznao da je dobio otvorene pozive oba „večita rivala“, ali je i, pre nekoliko dana, dodao da bi najsrećniji bio kada bi dobio šansu u sadašnjem klubu, istanbulskom Feneru.

Veliki deo fudbalske javnosti u Srbiji pomislio je u tom trenutku da su reči bivšeg reprezentativca obeshrabrile uprave dva najtrofejnija kluba, ali u Humskoj i dalje nisu odustali od angažmana plavokosog krilnog napadača.

Kako saznaje Sportski žurnal, uprava Parnog valjka ne samo da nije odustala od bivšeg igrača CSKA i Juventusa, već je tokom jučerašnjeg dana intenzivirala pregovore sa 30-godišnjim igračem i njegovim klubom iz Turske.

Želja uprave Parnog valjka je da uvede klub u Ligu šampiona, a Miloš Krasić, bez predmetno, predstavljao bi pojačanje po meri elitnog takmičenja.

Upravo sam plasman u elitno evropsko takmičenje predstavlja i najjaču kartu crno-belih kada su pokušaji da privole Krasića u svoj tim u pitanju.

Iskusni krilni napadač ima još godinu dana važećeg ugovora sa Fenerom, ali uprkos promeni trenera u turkskom klub, malo je verovatno da će dobiti priliku da pokaže kvalitet.

Iako Turci ne moraju preterano da vode računa o svom budžetu, prodajom Krasića bi dodatno rasteretili budžet, a uprava i nema voljni momenat da visoka primanja daje igraču koji nije u planovima šefa struke.

Kako saznaje Žurnal, bivši vezista Partizana Albart Nađ otputovao je u Istabul kako bi sa predstavnicima žuto-crnih pregovarao o transferu Krasića i saznao koliko novca traže za njegovu slobodu.

Takođe, Krasić bi povratkom u srpski fudbal dobio priliku da konačno zaigra, a u slučaju kvalitetnih partija možda i napravi poslednji veliki ugovor u karijeri. Po fudbalskim krugovima već se šuška da bi relativno lako mogao da „unosnog ugovora u Kini“.

Bilo kako bilo, dolazak Krasića bio bi prava „bomba“ ne samo u Partizanu, već i u čitavoj Jelen Superligi Srbije.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter