0
Evropske lige

DIDIJE DEŠAM: Kabaje bi trebalo da ode iz PSŽ-a

Objavljeno: 10.06.15 u 10:21

Selektor reprezentacije Francuske Didije Dešam smatra da Johan Kabaje mora da napusti ekipu Pari Sen Žermena ukoliko želi da igra na reprezetnativnom nivou.

Ovaj vezni igrač preselio se na „Park prinčeva“ za sumu od 25 miliona evra u januaru 2014. godine, ali se ne nalazi u prvim planovima Lorana Blana.

Kao posledica svega toga Dešam više nije siguran da li je Kabaje dovoljno dobar za nacionalni tim i predlaže ovom igraču da napusti ekipu iz prestonice Francuske.

– Johan igra na komplikovanoj poziciji i nalazi se u teškoj situaciji u klub. On to jako dobro zna… Razgovarao sam sa njim o tome – kazao je 46-godišnji trener.

– Kako bi dostigao nivo za reprezentaciju Francuske, kako bi imao neophodno samopouzdanje i kako bi imao regularne nastupe, on mora da igra za svoj klub. Ali, u PSŽ-u nema priliku – kaže Dešam.

– Igrači poput njega su pod ugovorom. Ali imaju pravo izbora. Johan je lucidan momak, on zna svoju poziciju. Da li će pronaći bolju opciju? Iskreno se nadam da hoće – poručio je Dešam.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter